skip to Main Content

IGS Research + SPINWIRE

IoT

Motivació

La mobilitat en aparcaments en exterior, càrrega/descàrrega, PMR, etc. no es controlava automàticament. Vam pensar a automatitzar aquest tipus de control.

Objectiu

Els vigilants de zona blava no haurien de controlar els aparcaments, sinó els sensors. S’hauria de fer un bon ús de la càrrega i descàrrega. El nostre sistema permet comptar en segons l’estada d’un vehicle, impedir que qualsevol estacioni en places d’aparcament per a minusvàlids, etc.

Solució tecnològica

Vam desenvolupar un sensor infal·lible que treballa en temps real per detectar i comptar en segons l’estada d’un vehicle en exterior. Seguidament vam fer els llums d’exterior que no només s’il·luminaven en verd (lliure) i vermell (ocupat), sinó que parpellejaven en vermell si es passava de temps. Després de les llums, avancem amb el Bluetooth per identificar el que estaciona en una zona determinada.

Model de negoci

Fons propis.

Resultats

A curt termini costa mantenir-se, ja que és una tecnologia encara massa nova per a les ciutats. A mitjà termini, les ciutats tindran aquests sistemes que permetran automatitzar i optimitzar totes les places de qualsevol mena.

Estat actual

Segueix operatiu. Cada dos anys traiem un nou avenç per millorar. Ara per ara, no hi ha res semblant a aquests nivells de fiabilitat i novetat.

Compartir en: