skip to Main Content

Geprom Software Engineering, S.L.

IoT

Informació

Especialistes en el desenvolupament i integració de solucions avançades en l’àmbit de la indústria 4.0 i l’automatització industrial. Ofereix productes i serveis clau en mà, des de R+D fins a la posada en marxa d’instal·lacions i sistemes. Tot això amb un objectiu clar: augmentar l’eficiència de la producció.

Activitats

– Enginyeria 4.0: Integració i desenvolupament de tecnologies habilitadores de la indústria connectada com Sistemes MES i WMS, Cloud Computing, Big Data & Analytics, IOT (Internet of Things), Simulació i Traçabilitat.
– Transformació digital en els sectors d’automoció, alimentació, i logístic, entre d’altres.
– Automatització Industrial: Solucions clau en mà per a sistemes de manutenció i logística, tractament de superfícies i control de processos.

Contacte

Ronda de Can Rabadà 2, 5°- 5ª Edifici Logic 08860 Castelldefels
933 284 328

Persona de contacte:

Luca Cesena
933 284 328

Casos d'èxit

Geprom + Seat: Monitoratge en temps real de la producció del Seat Ibiza i l’Audi A1 Q3

Geprom Software Engineering, S.L.

Motivació Optimitzar l’eficiència de la producció, a través del monitoratge i presa de decicions en diferents zones dins de les instal·lacions de Seat. Objectiu Centralitzar la informació amb sistemes de…

IoT

Geprom + Seat: Monitoratge en temps real d’AGVs

Geprom Software Engineering, S.L.

Motivació Assegurar l’estoc de parts i peces del pulmó de producció. El projecte es va desenvolupar en cooperació amb Seat per a la identificació de necessitats. Pretén millorar els temps,…

IoT