skip to Main Content

Geprom + Seat: Monitoratge en temps real d’AGVs

IoT

Motivació

Assegurar l’estoc de parts i peces del pulmó de producció. El projecte es va desenvolupar en cooperació amb Seat per a la identificació de necessitats. Pretén millorar els temps, seguiment i manteniment dels AGVs a Seat Martorell i Barcelona.

Objectiu

Mantenir el pulmó de producció i optimitzar l’eficiència.

Solució tecnològica

Desenvolupament conjunt amb Gefasoft GmbH, el vertical de la solució, partint del MES Legato.Legato és una eina MES modular que s’adapta segons les necessitats del client.Legato és capaç de gestionar grans volums d’informació, connectant-se a tot el shopfloor de les fabriques i interactuant amb l’ERP del client.Inicialment es van instal·lar servidors de bases de dades Oracle i la nostra eina Legato i es van incorporar TAGS en diferents àrees dels tallers per gestionar cada activitat dels AGV’s, aconseguint duplicar l’eficiència de funcionalitat de cadascun dels vehicles.

Model de negoci

El desenvolupament del projecte inicial ha estat de la mà de Gefasoft i Geprom, Seat ha incrementat el seu pulmó de producció fins a arribar al 99% d’eficiència.

Resultats

Mantenir el shopfloor 100% connectat i gestionat amb potents solucions de programari flexibles i escalables que ajuden a les empreses a millorar processos i optimitzar costos.

Estat actual

Actualment el projecte incorpora més de 200 AGVs, repartits entre Barcelona i Martorell.S’ha evolucionat el Sistema a l’AGV 3.0, aconseguint amb major eficiència i connectivitat.

Compartir en: