skip to Main Content

Edenway

IoT

Informació

Edenway és una PIME especialitzada en l’enginyeria, la implementació i la industrialització de projectes innovadors en temàtiques amb impacte elevat en escenaris urbans com mobilitat i transport sostenible, energia, TIC (Internet of Things, Open Data, etc.) o reptes socials entre d’altres.

Activitats

– MOBI-LISE: és un projecte de desenvolupament tecnològic i estratègic que pretén experimentar, al territori de Xampanya-Ardenes, la gestió d’un intercanvi de dades de mobilitat de diversos actors (institucions públiques, empreses, individus) i capturat a través de diversos canals (enquestes, rastres de smartphones, eines desenvolupades per agències,…) per desenvolupar a posterior anàlisis i estadístiques per al desenvolupament de polítiques o bé per a l’explotació de l’àmbit privat per a la generació de nous models de negoci.

– SITELVIÑA: Projecte innovador sobre IOT (2011), finançat pel Plan Avanza del MINETUR. L’objectiu era realitzar la gestió integral de tota la cadena d’explotació vinícola, creant solucions tecnològiques dedicades a això: sensors de captació de paràmetres sobre condicions climatològiques i d’estat i maduració de la vinya i el raïm, avaluadors d’estat de fermentació i sistemes d’actuació remota a la bodega en tot el procés de producció, repòs, i emmagatzematge, amb control climàtic per assegurar el correcte desenvolupament del vi amb alts estàndards de qualitat. Tot amb visualització i actuació des d’un smartphone i plataforma web.

Contacte

C/ Sicília 212-214 08013 - Barcelona
637 716 865

Persona de contacte:

Lucía González
637 716 865

Casos d'èxit

Edenway + Sitelviña

Edenway

Motivació El Projecte SITELVIÑA va ser finançat pel Ministeri d’Indústria amb fons FEDER dins del programa AVANZA 2, i en el qual va participar l’empresa Edenway conjuntament amb l’empresa càntabra TST,…

IoT