skip to Main Content

Datancia

IoT
IA
DATANCIA

Informació

Datancia és una empresa innovadora en tecnologies i mètodes d’Analítica Avançada (Machine Learning, Statistical Learning i Big Data) especialitzada en l’anàlisi de dades per empreses industrial i de serveis.
Implementen solucions i tecnologies d’avantguarda que permeten una major eficiència en la gestió empresarial, ja sigui augmentant els seus ingressos, reduint els seus costs o minimitzant el risc.
Donen poder a les seves dades. Els  seus mètodes i la seva experiència permeten als seus clients anticipar-se a la competència i actuar amb avantatge.
La seva força és l’equip, un equip dinàmic de prestigi reconegut i format per professionals amb molta experiència en empreses i amb un alt coneixement de mètodes avançats d’anàlisi de dades: matemàtiques, estadística i computació.

Activitats

• Customer Analytics:
Ajuden les empreses a conèixer a fons els seus clients. Segueixen la seva activitat i proposen solucions a mida de les seves necessitats. Són especialistes en els verticals de logística, alimentació, distribució industrial, tèxtil i perfumeria, tant en entorn B2B com B2C.
• Indústria 4.0.
Generen valor a partir de les dades de procés dels equipaments industrials. Utilitzen dades en temps real per optimitzar la seva operació, millorar la gestió o reduir el risc de fallides.
• Consultoria:
Des del grup de Consultoria de Datanca ofereixen serveis especialitzats en l’àrea de l’Analítica de Dades, l’estadística i la innovació en tecnologies i mètodes d’analítica avançada (Machine Learning, Statistical Learning i Big Data)-

 

Contacte

Carrer de Saragossa, 47, 1-1, 08006, Barcelona

Persona de contacte:

Ignasi Puig De-Dou
630725232