skip to Main Content

CATuav

Drons

Informació

CATUAV, fundada l’any 2000, és una de les empreses pioneres en drones civils d’Europa. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector dels Sistemes d’Aeronaus no Tripulades (UAS), oferim serveis complets de consultoria i suport d’enginyeria tot en un sol punt per als seus clients.
CATUAV és l’orgullós propietari i gestor del BCN Drone Center, un dels primers centres de proves d’UAS dedicats del món. Aquesta inversió estratègica els permet oferir un enfocament integral al desenvolupament i les proves d’UAS.

Activitats

Malgrat que CATUAV va començar inicialment com a fabricant de drones (2000-2006) i més tard es va convertir en una empresa de serveis aeris utilitzant tecnologia pròpia (2007-2014), la inauguració del BCN Drone Center va marcar un moment clau en la nostra estratègia. Avui en dia, el nostre únic focus rau en proporcionar serveis de suport i consultoria a tots els agents implicats en els Sistemes d’Aeronaus no Tripulades (UAS) a través del BCN Drone Center, aprofitant la nostra extensa coneixença i experiència en la indústria per tal de connectar el buit entre idees innovadores i èxit en el mercat.

Contacte

Camí de l’Espinoi. 08180, Moià, Barcelona, Espanya
93 103 60 34

Persona de contacte: