skip to Main Content

BLOOCK

IoT
Blockchain
Ciberseguretat

Informació

BLOOCK és una start-up deeptech especialitzada a oferir solucions de Blockchain per a aplicacions multisectorials. Treballant sobre Ethereum i altres Blockchains públiques, aborden projectes de procedència i identitat com ara seguretat de dades d’assegurances, traçabilitat de dades logístiques, origen del producte, firma digital, credencials de vot, prevenció de falsificació de documents i molt més.

Activitats

L’objectiu principal de BLOOCK és oferir als seus clients la màxima seguretat i protecció en els processos de transferència d’informació, en els quals no hi hagi confiança entre les diferents parts, utilitzant la tecnologia Blockchain amb aquesta finalitat.

Es tracta d’una tecnologia d’última generació, amb poc més de 10 anys, però que ja ha demostrat àmpliament el seu potencial. La seva visió és que Blockchain, per les seves pròpies característiques, sigui l’eina ideal per garantir la integritat i autenticitat de les dades i la informació de les empreses, permetent lluitar contra el frau, donant traçabilitat als productes i aliments i oferint una nova font de confiança basada en la tecnologia. .

Malgrat això, tant la dificultat de desenvolupar un projecte Blockchain des de zero com l’encara freqüent percepció errònia sobre la tecnologia fan que encara no s’hagi començat a implementar amb tot el seu potencial.

Per superar-ho, BLOOCK ha desenvolupat una nova solució que permet l’ús de Blockchain eliminant totes les complexitats anteriors i a un cost àmpliament competitiu. D’aquesta manera, BLOOCK ofereix Blockchain com a Software as a Service, un servei innovador que es pot aplicar a pràcticament totes les indústries que ho requereixin, i el més important, que aporta valor i resol problemes reals amb impacte directe en totes elles.

Contacte

Carrer de Sant Medir, 15, 08172, Sant Cugat del Vallès

Persona de contacte:

Lluís Llibre Codina
609 304 584