skip to Main Content

Esolvo Global S.L.

Esolvo és una consultoria informàtica on es fa del servei la seva passió oferint excel·lència, tranquil·litat, estalvi i millora contínua als seus clients aplicant coneixement, metodologia i tecnologia.

Axelia Digital S.L.

Axelia Digital és una startup jove que ofereix serveis de ciberseguretat enfocats a brindar solucions tant per a PIMES com per a startups. Aquestes solucions s'adapten a les capacitats, necessitats i pressupostos de la petita i mitjana empresa, sent aquesta el seu principal avantatge competitiu. L'objectiu és protegir els actius més importants dels clients, fent de la seva empresa un entorn de treball més segur.

Joan Ball-llosera

Joan Ball-llosera és un consultor amb més de 25 anys d'experiència en informàtica per empreses, especialitzat a assessorar i revisar xarxes informàtiques empresarials per tal que compleixin uns mínims de seguretat de dades contra atacs o pèrdues de sistemes per motius externs, dissenyant plans de continuació de negoci.

PICVISA Machine Vision Systems, S.L.U.

PICVISA és una empresa innovadora de base tecnològica que ofereix solucions basades en robòtica, intel·ligència i visió artificial orientades al mercat nacional i internacional. Concretament, dissenya, desenvolupa i produeix equips de selecció i classificació de materials valoritzables. Els equips de PICVISA poden seleccionar i classificar aquests materials per composició, forma i/o color basant-se en el seu propi software. Amb la innovació com a focus, l'empresa ha ampliat la seva oferta desenvolupant nous productes i adaptant-se a les noves tecnologies. PICVISA ofereix als seus clients separació òptica, solucions de robòtica, intel·ligència artificial i deep learning.

Muscope Cybersecurity

Muscope Cybersecurity Srl és una empresa especialitzada en ciberseguretat, fundada el desembre de 2021 per quatre socis amb més de vint anys d'experiència en l'àmbit de la ciberseguretat i la infraestructura de xarxes. La missió de Muscope és desenvolupar eines tecnològiques d'avantguarda que permetin a organitzacions de totes les mides comprendre i gestionar eficaçment els seus riscos de ciberseguretat derivats de l'exposició d'actius digitals externs.

Mosaic Factor

Pime especialitzada en la qualitat de dades i la intel·ligència artificial. Llarga experiència en mobilitat, logística i automoció.

DESICO

Desico és una companyia centrada a oferir solucions complertes d' IoT per a tercers. Ofereix software a mida enfocat a la IoT, amb la plataforma Cloud desenvolupada perquè el propi client pugui gestionar l’activitat de la seva empresa. També disposa d'una gran varietat de productes estàndard especialitzats en projectes Smart Buildings i la possibilitat de fabricació de dispositius IOT a mida per als seus clients.

Pegasi Gestió S.L.

Pegasi Gestió és una empresa especialitzada en la consultoria de processos empresarials, destacant-se per proporcionar una visió i experiència que millora l'eficiència dels processos i alhora els fa més amigables per als usuaris de les tecnologies.

Biyiud

Biyiud és una plataforma tecnològica que incentiva i connecta la producció i el consum sostenibles facilitant que els consumidors adquireixin productes i serveis de genuí impacte positiu i ajudant a les marques sostenibles a captar i fidelitzar clients de manera efectiva.

Nealia

Desenvolupen productes i solucions innovadores que permeten incrementar l'eficiència en diferents processos de la indústria agroalimentària.

DeAPlaneta Entertainment

DeAPlaneta Entertainment és una empresa líder en el seu sector a nivell mundial. Forma part de Grupo Planeta i De Agostini i ofereix a tots els públics una àmplia selecció d'entreteniment de qualitat que combina creativitat amb innovació.

Camerfirma

Camerfirma és una Autoritat de Certificació Qualificada eIDAS que forma part del grup Infocert. Camerfirma disposa d'un servei PKI per a la identificació remota de màquines dins d'un entorn IoT