skip to Main Content
IT clouding

ITCLOUDING SL

Consultora tecnològica especialitzada en serveis TIC en els vessants de la computació, virtualització, storage, ciberseguretat i cloud.

Valar

Organització impulsada per la tecnologia que especialitzada en el desenvolupament de solucions per a operacions de satèl·lits, de manera segura, automatitzada i sense operadors humans.

ETHGathering

Enfoquen la programació de xerrades tècniques, converses de grup i tallers per crear una experiència interactiva i formar la col·laboració…

Porsche digital

Porsche Digital

Unitat tecnològica i digital del fabricant d'automòbils esportius d'Stuttgart.
membre

M47 LABS

M47 LABS crea i implementa solucions d'IA de nova generació per millorar productes i processos per a empreses i organitzacions utilitzant tecnologies de Machine Learning i NLP (Natural Language Processing).
Vocdoni

Vocdoni

La seva missió és construir el millor programari de codi obert que faciliti a qualsevol entitat l'organització de votacions a prova de censura, assequibles, segures i anònimes.
8 wires

8WIRES

Hub tecnològic de científics de dades, desenvolupadors, dissenyadors, product owners i analistes de dades que treballen junts per oferir solucions de dades rellevants i avançades a reptes digitals.

OKTICS ATZ S.L

OKTICS és una spin-off del Centre d'Investigació de CIMNE focalitzada en la transformació digital dels seus clients, pels qui dissenya, desenvolupa i comercialitza solucions per a la gestió intel·ligent de continguts, serveis audiovisuals, IA i dispositius IoT. 

Tracks CO2 Satellites

Fa ús de dades de satèl·lit i intel·ligència artificial per monitorar boscos que formen part de projectes de compensació d'emissions de CO2.
Brontobyte cloud

Brontobyte Cloud

Empresa distribuïdora de serveis Cloud per empreses informàtiques.

Sonicwall

Al detectar amenaces desconegudes gràcies als seus algoritmes patentats, que proporcionen visibilitat en temps real i oferieixen una alta rendibilitat, SonicWall tanca la bretxa de la ciberseguretat per a empreses, governs i pimes d'arreu del món. 
numentech logotip

Numentech

Productes i solucions que garanteixin la plena seguretat en qualsevol moment, en qualsevol entorn i salvaguardar la plena operativitat de les petites i mitjanes empreses.