skip to Main Content

Bee The Data

Bee the Data ofereix innovadores solucions de software en l'àmbit de la intel·ligència artificial i el machine learning. Desenvolupem algorismes propis com a empresa d'I+D que son referència en el mercat internacional.

VOTTUN S.L.

VOTTUN és “el Wordpress per a la Web3”, una plataforma que inclou RestAPIs i templates (productes ready-to-use) que facilita a…

Albora Technologies S.L.

Desenvolupa la propera generació de solucions d’alta precisió per a aplicacions massives i industrials.

DAPCOM

Serveis de consultoria en programari per a Big Science i tecnologies professionals de compressió de dades.

INDRA

Companyia global de tecnologia i consultoria i el soci tecnològic per a les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món.

UPC NanoSat Lab

El laboratori se centra en l'exploració de conceptes innovadors de sistemes de petites satèl·lits i en el desenvolupament i la integració de subsistemes i càrregues útils, principalment per a l'observació de la Terra.

Draco Systems

Empresa tecnològica que ofereix el seu coneixement i experiència en el desenvolupament electrònic de nous productes.

SATELLOGIC

Dissenya, construeix i opera la seva constel·lació patentada de satèl·lits amb la capacitat de remapejar tot el planeta tant amb alta freqüència com amb alta resolució.

Azbil Telstar

Llarga trajectòria i experiència en el desenvolupament de projectes d'enginyeria i construcció, equips de processos i serveis GMP, inclosos projectes clau en mà i instal·lacions crítiques, per a empreses vinculades al mercat de les ciències de la vida.

GUTMAR S.A.

Especialitzada en els mecanitzats d’alta precisió i en el muntatge de subconjunts d’alt nivell tecnològic, destinats principalment als sectors aeronàutic, espacial, robòtic i biomèdic.

GoSTEM Space

Projecte que neix de la International Space University per motivar a estudiants d'arreu del món a emprendre carreres STEM.

Circe – Smart Navigation Solutions

Se centren en la seguretat de sistemes de geolocalització i navegació. Els sensors GNSS que utilitzen els sistemes i dispositius comercials són altament vulnerables.