skip to Main Content

SINERGIA TELECOM, SL

Enginyeria i consultoria de radiocomunicacions, per acompanyar les empreses en la tramitació d'autoritzacions d'ús de l'espectre (projectes, certificacions, gestions amb…

EMC Barcelona

EMC Barcelona és una empresa de base tecnològica fundada el maig de 2020. Se centren en projectes d’alt valor afegit (R+D, assajos i validacions) en l’àmbit de la Compatibilitat Electromagnètica (EMC).

Aistech

Aistech Space es una companyia del sector espacial dedicada a la proporcionar dades espacials i informació generada a partir d’aplicacions basades en intel·ligència geoespacial, amb l’objectiu de poder proporcionar a la societat una nova visió sobre el Planeta i els canvis que es produeixen en la seva superfície, de manera que pugui contribuir a combatre i a aportar solucions als nous reptes que caldrà afrontar, ja sigui en la lluita contra el canvi climàtic i la preservació del medi ambient, fins a la protecció de territoris i de zones crítiques d’interès. Per aconseguir-ho, Aistech utilitza la intel·ligència geoespacial per comprendre el passat, monitoritzar el present i predir el futur, amb la missió que la informació generada des de l’espai contribueixi a millorar els processos de presa de decisió. Aistech centra els seus esforços en el desenvolupament de tecnologia espacial que permeti captar i posar a l’abast de diferents segments d’usuaris i agents d’interès dades obtingudes des de l’espai obtingudes mitjançant la seva pròpia constel·lació de satèl·lits.

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d'harmonitzar el producte, la natura i la vida.

Napptilus Battery Labs

Napptilus Battery Labs està desenvolupant noves bateries elèctriques de càrrega ràpida que es carreguen en menys de cinc minuts amb una vida útil més llarga.

VOL 9 S.L.

VOL 9 compta amb una infraestructura moderna on es poden dur a terme proves de vol, formacions i desenvolupament de tecnologia UAS.

Space4Earth

Productes i serveis basats en dades geoespacials, com analítica, monitoratge, prevenció, simulacions, etc.
Xiroi logo

Xiroi Aerospace

El seu objectiu principal desenvolupar i comercialitzar sistemes de micropropulsió per a satèl·lits petits, aerogeneradors sòlids i sistemes de tractament de materials.

SPASCAT

Disseny, desenvolupament i comercialització de solucions tecnològiques per al sector industrial, sobretot el de l'economia blava, l'agroramader, i el de l'energia.

Vanture ESS, SL

Ciberseguretat adaptada a serveis IT, consultoria IT, SAP, Serveis Gestionats, Data, Digitalització, Estratègia IT, Transformació, TIC, Cloud, Outsourcing, Odoo, Bodyshoping, Gestió de projectes, ITIL, Models de gestió, Comunicació i màrqueting i PMO.
ASE OPTICS EUROPE

ASE OPTICS EUROPE

Desenvolupament i fabricació de sistemes òptics i optrònics per a NewSpace i Drons.