skip to Main Content

Valar

Organització impulsada per la tecnologia que especialitzada en el desenvolupament de solucions per a operacions de satèl·lits, de manera segura, automatitzada i sense operadors humans.

Tracks CO2 Satellites

Fa ús de dades de satèl·lit i intel·ligència artificial per monitorar boscos que formen part de projectes de compensació d'emissions de CO2.

Bee The Data

Bee the Data ofereix innovadores solucions de software en l'àmbit de la intel·ligència artificial i el machine learning. Desenvolupem algorismes propis com a empresa d'I+D que son referència en el mercat internacional.

VOTTUN S.L.

VOTTUN és “el Wordpress per a la Web3”, una plataforma que inclou RestAPIs i templates (productes ready-to-use) que facilita a…

Albora Technologies S.L.

Desenvolupa la propera generació de solucions d’alta precisió per a aplicacions massives i industrials.

DAPCOM

Serveis de consultoria en programari per a Big Science i tecnologies professionals de compressió de dades.

INDRA

Companyia global de tecnologia i consultoria i el soci tecnològic per a les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món.

UPC NanoSat Lab

El laboratori se centra en l'exploració de conceptes innovadors de sistemes de petites satèl·lits i en el desenvolupament i la integració de subsistemes i càrregues útils, principalment per a l'observació de la Terra.

Draco Systems

Empresa tecnològica que ofereix el seu coneixement i experiència en el desenvolupament electrònic de nous productes.

SATELLOGIC

Dissenya, construeix i opera la seva constel·lació patentada de satèl·lits amb la capacitat de remapejar tot el planeta tant amb alta freqüència com amb alta resolució.

Azbil Telstar

Llarga trajectòria i experiència en el desenvolupament de projectes d'enginyeria i construcció, equips de processos i serveis GMP, inclosos projectes clau en mà i instal·lacions crítiques, per a empreses vinculades al mercat de les ciències de la vida.

GUTMAR S.A.

Especialitzada en els mecanitzats d’alta precisió i en el muntatge de subconjunts d’alt nivell tecnològic, destinats principalment als sectors aeronàutic, espacial, robòtic i biomèdic.