skip to Main Content

ATMAKE

ATMake és responsable de desenvolupar una nova tecnologia revolucionària de motlles per injecció utilitzant la seva pròpia tecnologia patentada AT-JECT. Aquesta nova tecnologia pretén oferir una solució que pugui omplir el buit entre la impressió 3D i la injecció industrial en eines d'acer. AT-JECT permet una producció pròpia de peces de plàstic, metall i ceràmica en quantitats de fins a 10.000 unitats en un procés optimitzat, ecològic i amb molt pocs residus amb seu a Barcelona.

Factual

Consultora boutique d'innovació i estratègia especialitzada en mobilitat.

OlisTIC

Impulsa la innovació i el creixement de la teva empresa amb el mètode OlisTIC, expandint les capacitats del teu negoci i incrementant els beneficis al seu màxim potencial. Son una consultora empresarial i tecnològica amb la missió d'identificar oportunitats de millora i creixement en totes les àrees de negoci implementar solucions d'Intel.ligència Artificial i Blockchain per a l'excel.lència empresarial i organitzacional. 

SINERGIA TELECOM, SL

Enginyeria i consultoria de radiocomunicacions, per acompanyar les empreses en la tramitació d'autoritzacions d'ús de l'espectre (projectes, certificacions, gestions amb…

EMC Barcelona

EMC Barcelona és una empresa de base tecnològica fundada el maig de 2020. Se centren en projectes d’alt valor afegit (R+D, assajos i validacions) en l’àmbit de la Compatibilitat Electromagnètica (EMC).

Aistech

Aistech Space es una companyia del sector espacial dedicada a la proporcionar dades espacials i informació generada a partir d’aplicacions basades en intel·ligència geoespacial, amb l’objectiu de poder proporcionar a la societat una nova visió sobre el Planeta i els canvis que es produeixen en la seva superfície, de manera que pugui contribuir a combatre i a aportar solucions als nous reptes que caldrà afrontar, ja sigui en la lluita contra el canvi climàtic i la preservació del medi ambient, fins a la protecció de territoris i de zones crítiques d’interès. Per aconseguir-ho, Aistech utilitza la intel·ligència geoespacial per comprendre el passat, monitoritzar el present i predir el futur, amb la missió que la informació generada des de l’espai contribueixi a millorar els processos de presa de decisió. Aistech centra els seus esforços en el desenvolupament de tecnologia espacial que permeti captar i posar a l’abast de diferents segments d’usuaris i agents d’interès dades obtingudes des de l’espai obtingudes mitjançant la seva pròpia constel·lació de satèl·lits.

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d'harmonitzar el producte, la natura i la vida.

Napptilus Battery Labs

Napptilus Battery Labs està desenvolupant noves bateries elèctriques de càrrega ràpida que es carreguen en menys de cinc minuts amb una vida útil més llarga.

VOL 9 S.L.

VOL 9 compta amb una infraestructura moderna on es poden dur a terme proves de vol, formacions i desenvolupament de tecnologia UAS.

Space4Earth

Productes i serveis basats en dades geoespacials, com analítica, monitoratge, prevenció, simulacions, etc.