skip to Main Content

Dassault Systèmes

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d'harmonitzar el producte, la natura i la vida.

Napptilus Battery Labs

Napptilus Battery Labs està desenvolupant noves bateries elèctriques de càrrega ràpida que es carreguen en menys de cinc minuts amb una vida útil més llarga.

VOL 9 S.L.

VOL 9 compta amb una infraestructura moderna on es poden dur a terme proves de vol, formacions i desenvolupament de tecnologia UAS.

Space4Earth

Productes i serveis basats en dades geoespacials, com analítica, monitoratge, prevenció, simulacions, etc.
Xiroi logo

Xiroi Aerospace

El seu objectiu principal desenvolupar i comercialitzar sistemes de micropropulsió per a satèl·lits petits, aerogeneradors sòlids i sistemes de tractament de materials.

SPASCAT

Disseny, desenvolupament i comercialització de solucions tecnològiques per al sector industrial, sobretot el de l'economia blava, l'agroramader, i el de l'energia.

Vanture ESS, SL

Ciberseguretat adaptada a serveis IT, consultoria IT, SAP, Serveis Gestionats, Data, Digitalització, Estratègia IT, Transformació, TIC, Cloud, Outsourcing, Odoo, Bodyshoping, Gestió de projectes, ITIL, Models de gestió, Comunicació i màrqueting i PMO.
ASE OPTICS EUROPE

ASE OPTICS EUROPE

Desenvolupament i fabricació de sistemes òptics i optrònics per a NewSpace i Drons.

SLIMOp Space, S.L.

El seu objectiu és desenvolupar nous sistemes òptics superlleugers per a la seva integració com a telescopis orbitals en diferents aplicacions d'ús en satèl·lits, nanosatélites i CubeSats.

Valar

Organització impulsada per la tecnologia que especialitzada en el desenvolupament de solucions per a operacions de satèl·lits, de manera segura, automatitzada i sense operadors humans.

Tracks CO2 Satellites

Fa ús de dades de satèl·lit i intel·ligència artificial per monitorar boscos que formen part de projectes de compensació d'emissions de CO2.