skip to Main Content

DOMINION GLOBAL

Dominion Global és una companyia global de Projectes 360 i Serveis Sostenibles, amb més de 12.500 treballadors i més de…

The Predictive Company

The Predictive Company

Ofereix una solució SaaS per a l'optimització energètica i el manteniment predictiu basat en la Intel·ligència Artificial.
Adaptical

ADAPTICAL

Desenvolupen eines didàctiques amb l'ús de les noves tecnologies com la intel·ligència artificial amb l'objectiu de proporcionar solucions innovadores al sistema educatiu per a millorar l'ensenyament i l'aprenentatge.
eHealthAI

eHealthAI

Desenvolupament d'aplicatius d'intel·ligència artificial per l'àmbit de la salut.

Unmanned Life

Unmanned Life és una empresa britànica amb hub tecnològic a Barcelona, que ha desenvolupat la plataforma de programari líder per a l'orquestració de robòtica autònoma. Aprofita AI, 5G i Edge Computing per desplegar robòtica aèria i terrestre, alimentant aplicacions per a empreses i indústries.
doceo

Doceo

Fabricant de solucions de gestió documental, digitalització, signatura documental, indexació i classificació automàtica, preservació a llarg termini i, optimització de contingut documental.
IN2

IN2

Consultoria tecnològica amb prop de 30 anys d'experiència que busca acompanyar les empreses en el seu camí cap a la transformació digital, desenvolupant i implementant solucions i metodologies adaptades a cadascun dels nostres clients.

Vanture ESS, SL

Ciberseguretat adaptada a serveis IT, consultoria IT, SAP, Serveis Gestionats, Data, Digitalització, Estratègia IT, Transformació, TIC, Cloud, Outsourcing, Odoo, Bodyshoping, Gestió de projectes, ITIL, Models de gestió, Comunicació i màrqueting i PMO.
Invelon

Invelon

Desenvolupen software propi de Realitat Virtual, Augmentada i Mixta amb l'objectiu de crear les millors solucions tecnològiques 4.0, liderant-ne la integració transversal, en diferents fases i departaments dins de les empreses.