skip to Main Content

UP2Smart

Programari per a l'anàlisi de qualsevol mena de dades basades en Intel·ligència Artificial (IA).
membre

M47 LABS

M47 LABS crea i implementa solucions d'IA de nova generació per millorar productes i processos per a empreses i organitzacions utilitzant tecnologies de Machine Learning i NLP (Natural Language Processing).
8 wires

8WIRES

Hub tecnològic de científics de dades, desenvolupadors, dissenyadors, product owners i analistes de dades que treballen junts per oferir solucions de dades rellevants i avançades a reptes digitals.

OKTICS ATZ S.L

OKTICS és una spin-off del Centre d'Investigació de CIMNE focalitzada en la transformació digital dels seus clients, pels qui dissenya, desenvolupa i comercialitza solucions per a la gestió intel·ligent de continguts, serveis audiovisuals, IA i dispositius IoT. 

Tracks CO2 Satellites

Fa ús de dades de satèl·lit i intel·ligència artificial per monitorar boscos que formen part de projectes de compensació d'emissions de CO2.
numentech logotip

Numentech

Productes i solucions que garanteixin la plena seguretat en qualsevol moment, en qualsevol entorn i salvaguardar la plena operativitat de les petites i mitjanes empreses.
dinamon-dca-ia

Dinamon Internet S.L.

Dinamon és una empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions tecnológiques pel comerç online.
Factic

FACTIC

Empresa que es dedica a la gestió de la demanda aplicant intel·ligència artificial i machine learning.
DATANCIA

Datancia

Empresa innovadora en tecnologies i mètodes d'Analítica Avançada (Machine Learning, Statistical Learning i Big Data) especialitzada en l'anàlisi de dades per empreses industrial i de serveis.