skip to Main Content

IDHUS

Empresa de consultoria tecnològica i think tank, un centre d'anàlisi, recerca i estudi sobre Smart Cities i el desenvolupament de les noves tecnologies i el seu impacte en el desenvolupament de la societat.
IT clouding

ITCLOUDING SL

Consultora tecnològica especialitzada en serveis TIC en els vessants de la computació, virtualització, storage, ciberseguretat i cloud.
membre

M47 LABS

M47 LABS crea i implementa solucions d'IA de nova generació per millorar productes i processos per a empreses i organitzacions utilitzant tecnologies de Machine Learning i NLP (Natural Language Processing).
Brontobyte cloud

Brontobyte Cloud

Empresa distribuïdora de serveis Cloud per empreses informàtiques.

Sonicwall

Al detectar amenaces desconegudes gràcies als seus algoritmes patentats, que proporcionen visibilitat en temps real i oferieixen una alta rendibilitat, SonicWall tanca la bretxa de la ciberseguretat per a empreses, governs i pimes d'arreu del món. 
numentech logotip

Numentech

Productes i solucions que garanteixin la plena seguretat en qualsevol moment, en qualsevol entorn i salvaguardar la plena operativitat de les petites i mitjanes empreses.
serhscloud

SERHS CLOUD

Especialistes en ciberseguretat i informàtica de sistemes per a empreses i experts en robotització i transformació digital amb Google Cloud.
LogoT2C

Technology 2 Client

Portafoli de posada en marxa de solucions en ciberseguretat de la mà dels principals fabricants. 

Inkan

Plataforma que combina ciberseguretat i web3 per crear fluxos de treball basats en imatges verificades i fiables, reduint costos, evitant fraus i elevant els estàndards de transparència

Bee The Data

Bee the Data ofereix innovadores solucions de software en l'àmbit de la intel·ligència artificial i el machine learning. Desenvolupem algorismes propis com a empresa d'I+D que son referència en el mercat internacional.

WatchGuard Technologies

Els productes i serveis ofereixen els cinc elements crítics d'una plataforma de seguretat: seguretat integral, coneixement compartit, claredat i control, alineació operativa i automatització.