skip to Main Content

Esolvo Global S.L.

Esolvo és una consultoria informàtica que ofereix excel·lència, tranquil·litat, estalvi i millora contínua als seus clients aplicant coneixement, metodologia i tecnologia.

Centria Tecnologia

CENTRIA TECNOLOGIA, consultora capdavantera en serveis IT d'alt valor, es recolza en les tecnologies més avançades i aposta fermament disposar de personal tècnic de l'alta capacitat i amb gran vocació d'ajuda i suport, facilitant la transformació digital dels seus clients.

Softeng

Softeng es dedica a solucions de digitalització i ciberseguretat. Ofereixen una digitalització segura a les empreses i acompanyen els seus clients maximitzant el poder del núvol de Microsoft perquè les empreses amb ambició avancin amb seguretat.

NUNSYS S.A.

NUNSYS és una empresa referent tecnològica en solucions de valor afegit, referents tecnològics en solucions de valor afegit.
netskope

Netskope

Ofereix accés optimitzat i seguretat de confiança zero per a persones, dispositius i dades allà on vagin.
ifeu

Informàtica Feu, S.L.

Serveis integrals TIC per a Empreses posant al centre les persones, en l'àmbit on-premise i Cloud amb especial enfocament en la virtualització, comunicacions segures, ciberseguretat i càrregues al Cloud públic.
Bullhost

Bullhost Cloud Services

Companyia espanyola especialitzada en la prestació de serveis convergents i integrals de ciberseguretat, continuïtat de negoci, cloud i sistemes avançats per a empreses.
Teldat

Teldat S.A.

facilitar a les empreses solucions de valor per a l'accés al núvol, les comunicacions d'oficina remota, la ciberseguretat i la connectivitat de veu/dades tant en l'oficina com en entorns específics ja siguin industrials, ferroviaris, vehicles o serveis públics.

Shamidow Flydrones

Empresa proveïdora de serveis amb dron (seguretat, audiovisuals, topografia,...) i altres serveis de seguretat i ciberseguretat.
doceo

Doceo

Fabricant de solucions de gestió documental, digitalització, signatura documental, indexació i classificació automàtica, preservació a llarg termini i, optimització de contingut documental.