skip to Main Content

Iswolk Technology

Consultora TIC especialitzada en solucions d'IT per a automatització de processos, gestió tecnològica, creació de material formatiu, simuladors educatius i…

Werify

Werify és un nou servei de confiança que facilita el procés d'integració de les identitats soberanes (SSI) i les credencials verificables a les aplicacions empresarials, en línia amb el nou model d'identitat de la UE-eIDAS2. Werify aporta solucions en casos, com ara l'accés a una instal·lació, un esdeveniment, un procés de incorporació, credencials ciutadanes, verificació d'edat, validació de diplomes, entre d'altres.

C4E – Chain4Economy

Plataforma multisectorial de networking i oportunitats per a emprenedors, professionals, empreses i entitats en l’àmbit de la Blockchain i les economies digitals en Espanya i Andorra.

Anglatecnic

Anglatecnic s’especialitza en l'enginyeria i desenvolupament de sistemes de programari pels sectors Broadcast (emisores de televisió i el seu sector) i Tecnologia de la Informació. La seva principal línia de productes per Broadcast inclou les suites FingerText i FingerCloud, que són solucions modulars d'accessibilitat i dades per a la producció, gestió, playout i transmissió/publicació de serveis d'accessibilitats, com ara subtítols, audiodescripció, llengua de signes i altres serveis de dades DVB, com ara teletext, EPG, Present&Following, HbbTV, Strem Events, adquisició de dades, anàlisi i addressable TV. Una altra línia important en el sector Broadcast és Nube, la seva plataforma de lliurament de material de TV basada a la núvol que permet als productors externs enviar tot el contingut audiovisual i els metadades necessaris als Broadcasters. A més, Anglatècnic ofereix solucions personalitzades eficients, que van des de sistemes web dinàmics basats en contingut dinàmics fins a sistemes d'alta fiabilitat, com ara solucions d'entreteniment per a hospitals.

CLARKE MODET

ClarkeModet és una empresa líder en el assessorament en propietat industrial i intel·lectual amb 13 companyies pròpies als principals països de Llatinoamèrica on disposa d'eines que utilitzen la blockchain per certificar i acreditar l'existència de coneixements i innovació

Milgrams

Consultoria estratègica i tecnològica que desenvolupa eines de IA per empreses i institucions i solucions Blockchain.

LTA Labs

LTA Labs és una empresa dedicada a crear productes, basats en criptografia avançada i tecnologia blockchain, que permetin millorar la…

RR FPV

Empresa dedicada al disseny i fabricació de drons custom FPV Cinelifter pel sector cinematogràfic.

Showee

Showee es dedica al disseny i la comercialització d'una innovadora dutxa eco-intel·ligent. El seu producte revoluciona l'experiència de bany al automatitzar el procés de mullat, ensabonat i assecat. Més que un simple producte, la seva dutxa està concebuda per a potenciar l'autonomia i la privacitat d'aquelles persones amb necessitats especials, al mateix temps que ofereix un suport inavaluable als cuidadors corresponents. Amb un enfocament centrat en la innovació i la comoditat, Showee s'esforça per proporcionar solucions intel·ligents que no sols transformen la rutina d'higiene diària, sinó que també milloren la qualitat de vida. La seva dutxa eco-intel·ligent és la combinació perfecta de funcionalitat i suport, destinada a millorar el dia a dia dels qui més el necessiten.

BITFAKTOR

Bitfaktor és una consultoria d'estratègia digital especialitzada a oferir solucions Blockchain/ DLT per a empreses. Duen a terme un anàlisi integral (econòmic, tècnic i jurídic) i proposen la millor solució per millorar el ROI digital.

Factual

Consultora boutique d'innovació i estratègia especialitzada en mobilitat.

OlisTIC

Impulsa la innovació i el creixement de la teva empresa amb el mètode OlisTIC, expandint les capacitats del teu negoci i incrementant els beneficis al seu màxim potencial. Son una consultora empresarial i tecnològica amb la missió d'identificar oportunitats de millora i creixement en totes les àrees de negoci implementar solucions d'Intel.ligència Artificial i Blockchain per a l'excel.lència empresarial i organitzacional.