skip to Main Content

IDHUS

Empresa de consultoria tecnològica i think tank, un centre d'anàlisi, recerca i estudi sobre Smart Cities i el desenvolupament de les noves tecnologies i el seu impacte en el desenvolupament de la societat.

UP2Smart

Programari per a l'anàlisi de qualsevol mena de dades basades en Intel·ligència Artificial (IA).

ETHGathering

Enfoquen la programació de xerrades tècniques, converses de grup i tallers per crear una experiència interactiva i formar la col·laboració…

Porsche digital

Porsche Digital

Unitat tecnològica i digital del fabricant d'automòbils esportius d'Stuttgart.
Vocdoni

Vocdoni

La seva missió és construir el millor programari de codi obert que faciliti a qualsevol entitat l'organització de votacions a prova de censura, assequibles, segures i anònimes.

OKTICS ATZ S.L

OKTICS és una spin-off del Centre d'Investigació de CIMNE focalitzada en la transformació digital dels seus clients, pels qui dissenya, desenvolupa i comercialitza solucions per a la gestió intel·ligent de continguts, serveis audiovisuals, IA i dispositius IoT. 
numentech logotip

Numentech

Productes i solucions que garanteixin la plena seguretat en qualsevol moment, en qualsevol entorn i salvaguardar la plena operativitat de les petites i mitjanes empreses.

Inkan

Plataforma que combina ciberseguretat i web3 per crear fluxos de treball basats en imatges verificades i fiables, reduint costos, evitant fraus i elevant els estàndards de transparència
Factic

FACTIC

Empresa que es dedica a la gestió de la demanda aplicant intel·ligència artificial i machine learning.