skip to Main Content
Brickken

Brickken

Empresa de tokenización d'actius que actualment opera sota una blockchain privada en instàncies de AWS, i poden canviar a pública de Ethereum.
Logo modden

Modden Tech, S.L.

L'objectiu de l'empresa és posar a disposició dels seus clients tots els elements necessaris per poder gestionar les seves inversions, acompanyant-los durant tot el procés i oferint un servei personalitzat.
Blockfrikis

Blockfrikis.com

Atorga llicències de programari blockchain a empreses que volen implementar la seva pròpia infraestructura privada descentralitzada o llogar part de la blockchain pública d'Ardor sense la molèstia de configurar i mantenir una xarxa de nodes (Blockchain as a Service).
doceo

Doceo

Fabricant de solucions de gestió documental, digitalització, signatura documental, indexació i classificació automàtica, preservació a llarg termini i, optimització de contingut documental.
Certifydoc

Certifydoc

Autentica i certifica les teves dades de Blockchain, fotos, vídeos, àudio, email i qualsevol document, per a adquirir rellevància legal.

BLOOCK

 Start-up deep-tech especialitzada a oferir solucions de Blockchain per a aplicacions multisectorials.
IN2

IN2

Consultoria tecnològica amb prop de 30 anys d'experiència que busca acompanyar les empreses en el seu camí cap a la transformació digital, desenvolupant i implementant solucions i metodologies adaptades a cadascun dels nostres clients.
Hola Blockchain

HolaBlockchain

Entitat de dinamització del sector Blockchain a Catalunya. Realitzem esdeveniments i contingut relacionat amb el sector.

IDHUS

Empresa de consultoria tecnològica i think tank, un centre d'anàlisi, recerca i estudi sobre Smart Cities i el desenvolupament de les noves tecnologies i el seu impacte en el desenvolupament de la societat.

UP2Smart

Programari per a l'anàlisi de qualsevol mena de dades basades en Intel·ligència Artificial (IA).