skip to Main Content

Biyiud

Biyiud és una plataforma tecnològica que incentiva i connecta la producció i el consum sostenibles facilitant que els consumidors adquireixin productes i serveis de genuí impacte positiu i ajudant a les marques sostenibles a captar i fidelitzar clients de manera efectiva.

DeAPlaneta Entertainment

DeAPlaneta Entertainment és una empresa líder en el seu sector a nivell mundial. Forma part de Grupo Planeta i De Agostini i ofereix a tots els públics una àmplia selecció d'entreteniment de qualitat que combina creativitat amb innovació.

Camerfirma

Camerfirma és una Autoritat de Certificació Qualificada eIDAS que forma part del grup Infocert. Camerfirma disposa d'un servei PKI per a la identificació remota de màquines dins d'un entorn IoT

STORYDATA

Expertes en anàlisi, visualització, investigació i comunicacions de dades queajuden a transformar conjunts de dades en històries

Kawaru Consulting SL

Kawaru Consulting és una empresa líder en processos de transformació digital d'organitzacions. Un empresa que ofereix una àmplia gamma de…

Sede Blockchain

Sede Blockchain és una empresa líder en el desenvolupament tecnològic i innovador. Estan dedicats a ajudar els seus clients a…

PlanetB

PlanetB 21 és una empresa de serveis per a professionals de Blockchain tant en el sector tecnològic i financer, com…

Ekratos Digital Services S.L.

Ekratos és una plataforma de vot electrònic desenvolupada nativament en Blockchain, pensada per a consultes, tant en organismes públics, com en entitats privades.
Teldat

Teldat S.A.

facilitar a les empreses solucions de valor per a l'accés al núvol, les comunicacions d'oficina remota, la ciberseguretat i la connectivitat de veu/dades tant en l'oficina com en entorns específics ja siguin industrials, ferroviaris, vehicles o serveis públics.
Brickken

Brickken

Empresa de tokenización d'actius que actualment opera sota una blockchain privada en instàncies de AWS, i poden canviar a pública de Ethereum.
Logo modden

Modden Tech, S.L.

L'objectiu de l'empresa és posar a disposició dels seus clients tots els elements necessaris per poder gestionar les seves inversions, acompanyant-los durant tot el procés i oferint un servei personalitzat.