skip to Main Content
Loading Events
  • This event has passed.
18 d'abril 2023 a les 08:00h.

Visita l’estand de la DCA a l’Advanced Factories 2023

Presencial

DCA

La Digital Catalonia Alliance (DCA) posa a disposició dels membres de l’aliança un estand per participar a l’Advanced Factories 2023, l’esdeveniment tecnològic referent en el sud d’Europa per a professionals del sector industrial. Intemic, Maccion, Datision, Inovum Solutions i InterSystems són els cinc membres de la DCA que exposaran les seves solucions tecnològiques en l’estand agrupat de l’aliança del 18 al 20 d’abril de 2023 al recinte Fira de Barcelona Gran Via.

La participació amb un estand propi és possible gràcies a l’acord de col·laboració de la DCA amb l’Advanced Factories, que ofereix unes condicions avantatjoses de participació als membres de la DCA per promoure les seves solucions relacionades amb la indústria de l’automatització i la robòtica. Addicionalment, els membres de la DCA també poden accedir a entrades gratuïtes per accedir els tres dies al congrés en les modalitats de Business Pass, valorades en 60€, i Premium VIP Pass, valorades en 350€, aquestes últimes adreçades exclusivament a membres Prèmium de la DCA. 

Durant tres dies, més de 380 expositors i ponents rellevants del sector presentaran les seves innovacions vinculades a l’automatització industrial, la robòtica, la fabricació additiva, la visió artificial i totes tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0 com la Intel·ligència Artificial, els Digital Twins, l’analítica de dades, la IoT, el cloud o la ciberseguretat, entre d’altres.

Assisteix a l’Advanced Factories 2023 i visita l’estand de la DCA i la solucions dels seus membres al pavelló Hall 6.