skip to Main Content

La DCA i Advanced Factories col·laboren per promoure la indústria de l’automatització i la robòtica

DCA

L’acord inclou beneficis per als membres de l’aliança, com ara la participació agrupada en el Pavelló DCA o bé l’accés al congrés

La Digital Catalonia Alliance (DCA) i l’Advanced Factories han signat un acord de col·laboració mitjançant el qual reconeixen l’aliança com a Supporting Partner del congrés. El conveni subratlla l’interès de les dues institucions per desenvolupar accions conjuntes en la promoció de la indústria i l’automatització de la robòtica. L’acord ofereix a la DCA la promoció i visibilitat dels seus membres mitjançant la participació agrupada en el Pavelló DCA del congrés, així com entrades exclusives per assistir-hi.

L’Advanced Factories, l’esdeveniment tecnològic referent en el sud d’Europa per a professionals del sector industrial, celebrarà la seva nova edició del 18 al 20 d’abril de 2023 al recinte Fira de Barcelona Gran Via. Durant tres dies, més de 380 expositors i ponents rellevants del sector presentaran les seves innovacions vinculades a l’automatització industrial, la robòtica, la fabricació additiva, la visió artificial i totes tecnologies relacionades amb la Indústria 4.0 com la Intel·ligència Artificial, els Digital Twins, l’analítica de dades, la IoT, el cloud o la ciberseguretat, entre d’altres.

Advanced Machine Tools: el nou esdeveniment referent

La segona novetat de la setena edició de l’Advanced Factories serà el naixement d’una nova fira dedicada a la indústria del metall i als fabricants i distribuïdors de màquines i eines: l’Advanced Machine Tools. 

L’Advanced Machine Tools reunirà les últimes novetats en eines, components, maquinària de tall, làser, arrencada, mecanitzat, motlles, matrius, instrumentació, programari i totes els tecnologies i innovacions necessàries per a la indústria del metall i els seus sectors auxiliars. Una nova palanca dinamitzadora de negoci que recupera una cita històrica a Barcelona amb el mercat català.

Compartir en: