skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
19 de gener 2023 a les 10:00h.

Presentació del PERTE Aeroespacial

Presencial

NewSpace

Aquest dijous 19 de gener es convida a totes les empreses de la comunitat DCA-Newspace a la presentació del PERTE AEROESPACIAL en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC), amb la col·laboració de la DCA-NewSpace.

El Govern d’Espanya va aprovar el mes de març de 2022 el Proyecto Estratégico para la Recuperación y la Transformación Económica (PERTE) del sector aeroespacial. Aquest projecte està destinat a promoure la industria aeroespacial espanyola, amb l’objectiu que esdevingui un actor clau davant els reptes i les oportunitats associades a les grans transformacions previstes en el sector. El PERTE Aeroespacial està distribuït en diferents pilars, i conté accions en àmbits del sector espacial, aeronàutic i en un àmbit transversal dels dos sectors. El projecte té previst una inversió pública de 2.193 milions d’euros, amb la que es preveu mobilitzar fins a un total de 4.533 milions d’euros.

El comissionat pel PERTE Aeroespacial, el senyor Miguel Belló Mora, presentarà els pilars del projecte i l’estat de les diferents accions previstes en un acte organitzat per la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC).

Per assistir- hi, és necessari inscripció prèvia i es confirmarà la invitació via correu electrònic (places limitades).

Programa

10:30 h – Benvinguda institucional, a càrrec de la Sra. Gina Tost, secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya

10:35 h – El sector espacial a Catalunya, a càrrec del Sr. Ignasi Ribas, director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC)

10:40 h – Presentació del PERTE Aeroespecial, a càrrec del Sr. Miguel Belló, comissionat pel PERTE Aeroespacial

11:45 h – Networking

12:30 – Fi de la jornada