skip to Main Content

Plataforma PF

IoT

Motivació

Va ser un projecte demanat per un client, en el qual Solid Solutions SL ha desenvolupat tota la plataforma (software servidor, firmware equips i equips 2G/3G/4G/Ethernet)

Objectiu

L’objectiu d’aquest projecte és el control remot i configuració de diferents models de difusió d’aromes per marketing olfactiu.

Solució tecnològica

Per aquest projecte s’han dissenyat uns equips que poden utilitzar modems 2G, 3G o 4G i Ethernet en funció del lloc/país on s’ha d’instal·lar. Disponsen de sensor de fluxe d’aire i reles per activar els motors de difusió en funció de la configuració. El firmware dels equips remots és actualitzable remotament des del servidor.Servidor basat en LinuxDebian usant una base de dades MySQL i servidor d’aplicacions Tomcat. En el servidor hi ha diferents serveis i sistemes de backup desenvolupats en scripts i en Java.

Model de negoci

Projecte finançat pel client.

Resultats

El client pot controlar l’horari d’activació de cada equip i la intensitat de l’aroma de forma remota, tant amb ordinador, tablet com amb el telèfon mòbil. Hi ha un estalvi de desplaçament de tècnics i versatilitat per gestionar el funcionament depenent del dia, horaris i festius.

Estat actual

Hi ha milers d’equips instal·lats a tot el món en cadenes hoteleres, resorts, aeroports, botigues de roba, joguines, joies… A diversos països del a UE, Regne Unit, Estat Units, Japó, Mèxic, Singapur, etc.

Compartir en: