skip to Main Content

Nexiona, reconeguda en el simposi mundial de Gartner del 2020

IoT

Motivació

Gartner ha reconegut com a millor projecte del món en Indústria 4.0 el projecte de Celsa Group, realitzat totalment amb el producte MIIMETIQ de Nexiona. Ha estat en el  simposi mundial de Gartner del 2020.

L’equip de Nexiona ha desenvolupat un projecte únic amb MIIMETIQ, una tecnologia que atorga plena llibertat a l’hora de definir dades dels actius, plantes i rendiment, així com plena llibertat de desplegaments: local i Cloud (privat i públic), tots mixtos.

Objectiu

Modelar amb dades totes les plantes productives del grup Celsa (actius físics i intangibles) per poder executar projectes d’analítica a cada planta per separat en funció de les prioritats (eficiencia energètica, millora de qualitat, traçabilitat de la producció i supply chain, etc…).

Solució tecnològica

MIIMETIQ com eina de modelatge en dades i estandardització de totes les fonts de dades (físiques i digitals (softwares i BBDD), així com creació de KPI’s.

Model de negoci

Implantacio en les plantes de Noruega, França, Barcelona, Bilbao i Santander.

Resultats

En producció a totes les plantes mensionades i en expansió a totes les empreses del grup per modelar tota la cadena de subministrament, des de la recollida dde ferralla fins a l’entrega del producte manipulat final.

Estat actual

En producció.

Compartir en: