skip to Main Content

AldoraTech i Sener, membres de la DCA, entre les 10 empreses més disruptives de Catalunya

DCA

Han rebut el distintiu “Catalonia Exponential Leaders”, que posa en relleu el teixit empresarial català

Els membres de la Digital Catalonia Alliance (DCA) AldoraTech i Sener són dues de les deu empreses seleccionades en el “Catalonia Exponential Leaders”, el programa d’ACCIÓ que reconeix anualment les empreses catalanes més disruptives i que s’atreveixen a desenvolupar noves solucions a través de projectes transformadors, que generen nous mercats i que treballen i ambicionen la creació d’un futur millor per a tothom.

L’informe analitza les empreses més disruptives de Catalunya: els projectes empresarials més inspiradors, diferencials i amb un amb alt potencial de creixement que estan tenint lloc a casa nostra. En el cas d’AldoraTech, ha creat un servei de transport amb drons de fabricació pròpia en 3D, amb l’objectiu de proveir transport urgent de productes essencials promovent l’accessibilitat independentment de la zona geogràfica. Per part de Sener, ofereixen una solució complementària als sistemes de gestió centralitzada per operar, de manera autònoma i mitjançant la IA, els sistemes de climatització en fàbriques, aeroports o centres comercials, entre d’altres. Les altres organitzacions reconegudes han estat Aortyx, Avinent, BUSUP, Concentrol, Jolt, MiMark Diagnostics, Mitiga Solutions i Roka Furadada.

En el marc de l’Exponential Day 2023, celebrat el passat 20 de juliol, les 10 empreses han rebut el distintiu ‘Catalonia Exponential Leaders’. Consulta l’informa “Expotential Leaders a Catalunya, 2023” aquí. Les 10 empreses Catalonia Exponential Leaders de 2023 s’especialitzen en sectors i àmbits com la salut i les ciències de la vida; la mobilitat, l’energia o la química sostenible.

Compartir en: