skip to Main Content

Flock Drone Art guanya un premi internacional pel seu espectacle de llums amb drons realitzat a Lloret de Mar

Drons

L’empresa catalana, membre de la DCA-Drons, ha rebut el guardó en la categoria de millor espectacle de fins a 100 drons del 2021

Flock Drone Art ha estat reconeguda en la 2a edició del Concurs Internacional de Drone Show, que anualment premia els millors espectacles de llum amb drons de tot el món. L’empresa catalana ha rebut el guardó en la categoria de millor espectacle de fins a 100 drons del 2021, atorgat per l’empresa europea UGCS, una referència en l’àmbit mundial d’aquest tipus de propostes. El concurs ha comptat amb la participació de 214 empreses de 104 països diferents.


L’espectacle de Flock Drone Art es va poder veure aquest estiu a Lloret de Mar en el marc del ‘Lloret Drone Festival’. L’Ajuntament del municipi va programar l’exhibició en diverses sessions amb una assistència de 100.000 espectadors que van poder gaudir, des de la platja, d’una coreografia conjunta de drons i música.


Flock Drone Art, empresa membre de la DCA-Drons i pionera en el disseny i realització d’espectacles de llum amb tecnologia dron, està impulsada per un grup d’empreses catalanes innovadores: Link Produccions, Drone Catalunya, Mas Vinyoles Venture Factory i Agrotech Geomap, empresa de Solsona amb més de deu anys d’experiència en el sector de la cartografia i les noves tecnologies.

Compartir en: