skip to Main Content

Flock Drone Art presenta Lloret Drone Festival, el primer festival permanent de drons

Drons

Els divendres de juliol i agost, l’empresa membre de Catalonia Smart Drones realitzarà aquesta exhibició pionera a l’Estat Espanyol

Lloret de Mar acollirà el Lloret Drone Festival els mesos de juliol i agost, el primer espectacle de drons de caràcter permanent i amb format de festival. L’empresa catalana i membre de Catalonia Smart Drones, Flock Drone Art, és pionera en el disseny i realització d’espectacles de llums amb tecnologia dron i de la que forma part Link Produccions.

Aquesta primera edició del Lloret Drone Festival comptarà amb una coreografia de 100 drons que il·luminaran el cel de la platja de Lloret de Mar amb un acompanyament musical. El fil conductor de l’espectacle estarà vinculat a la vila de Lloret de Mar i a les seves arrels marineres tot i que es mantindrà en secret fins a la nit de l’estrena.

El Lloret Drone Festival tindrà lloc tots els divendres de juliol i agost a les 22.30h i es podrà veure des del passeig marítim de la platja de Lloret.

Flock Drone Art és la primera empresa catalana que realitza espectacles de llums amb drons oferint una experiència innovadora, amb un nou concepte dins del món de l’espectacle. Una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient que recupera la màgia de la pirotècnia i l’actualitza amb les noves tecnologies. Espectacles aeris de llum amb drons que ofereixen la perfecta unió entre art i tecnologia.

Compartir en: