skip to Main Content

Disponible el vídeo de la Jornada de presentació de la Comunitat d’IA

IA

La Comunitat es va presentar el 21 de desembre en una jornada en format híbrid on es van explicar els objectius, serveis i calendari d’activitats per al 2022


La jornada va començar amb la benvinguda institucional i actualització de l’estat d’implementació de l’estratègia d’Intel·ligència Artificial a càrrec de Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya.

Seguidament, Ana Freire, doctora en Ciència Computacional i directora de l’Àrea de Tecnologia de la UPF-Barcelona School of Management, va presentar projecte de recerca STOP PROJECT. Es tracta d’un projecte on s’aplica la intel·ligència artificial a les xarxes socials per identificar i caracteritzar problemes de salut mental.

Marco Orellana, manager del Centre of Innovation for Data tech and Artificial Intelligence, va exposar les conclusions de l’enquesta a l’ecosistema Intel·ligència Artificial 2021. Finalment, Àngel Martín, manager d’innovació en IA a l’Àrea de Distributed Artificial Intelligence (DAI) a la Fundació i2CAT, va compartir la missió, els objectius, el catàleg de serveis i el calendari d’activitats per al 2022 de la Comunitat d’Intel·ligència Artificial.

Es poden visualitzar de nou totes les intervencions aquí:

Compartir en: