skip to Main Content

Become a member of the Digital Catalonia Alliance and enjoy plenty of benefits

Get to know everything we offer

Already a member of the DCA?

Discover the new management platform for DCA members

Events

La DCA, al Barcelona Cybersecurity Congress 2023

La DCA-Ciberseguretat organitza activitats entre els dies 1 i 2 de febrer vinculades a la formació i retenció de talent, difusió del coneixement i networking. Per participar en alguna de les activitats, podràs aconseguir gratuïtament una entrada Expo+Pass.
Cybersecurity
La DCA, al BCN Cybersecurity Congress

Sessió oberta dels grups de treball d’Internacionalització i Transformació Operativa i Regulatori

Des de la DCA-Ciberseguretat, amb la col·laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, s’organitzen dues sessions obertes dels quatre grups de treball vinculats al sector de la ciberseguretat: Internacionalització, Transformació Operativa i Regulatori, Talent i Start-ups i Inversió.
Cybersecurity

Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market

Es debatrà sobre les principals problemàtiques en el reclutament, contractació i retenció de talent en empreses de ciberseguretat. També s’analitzaran estratègies d’èxit implementades per a organitzacions amb diferents rols dins del procés de captació i retenció de talent, sobretot el talent més jove.
Cybersecurity

News

Taula rodona DCA Members Day

La DCA celebra el seu primer aniversari superant els 450 membres

Fer balanç de l’activitat d’aquest primer any i potenciar el networking de l’ecosistema ha estat l’objectiu del "DCA Members Day", que ha reunit els membres de les sis comunitats tecnològiques que integren l’aliança.
DCA

Hemav, premiada en la 12a edició de l'”SmartCatalonia Challenge” sobre tecnologia NewSpace d’observació de la Terra

D'entre 9 empreses finalistes, Hemav, juntament amb les empreses Éire Spás i Agropixel han estat les organitzacions seleccionades pel jurat, integrat per representats del Govern, de l'ICGC, de la Fundació i2CAT i de l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya.
Drones
NewSpace

Success stories

Find out success stories of DCA members