skip to Main Content

Starlab Barcelona

Blockchain
IA

Informació

Fundada l’any 2000, Starlab és una PIME de deeptech privada i independent. Starlab Barcelona desenvolupa conceptes innovadors de sensors i productes de programari, així com ofereix serveis de consultoria. La Unitat de Negoci de Neurociència té una àmplia experiència en estimulació i monitorització cerebral, interfícies cervell-ordinador, anàlisi de dades avançada basada en IA i recerca bàsica/aplicada per a clients institucionals i corporatius dels sectors clínic, farmacèutic i cosmètic.

Activitats

Algunes de les àrees d’activitat rellevants de Starlab Neuroscience en IA inclouen:

  • Suport i tractament per al diagnòstic de malalties: autisme, TDAH, malaltia de Parkinson, malalties neurodegeneratives, trastorns del son, ictus.
  • Desenvolupament d’algoritmes i models: processament de senyals EEG, intel·ligència artificial, aprenentatge automàtic, mineria de dades, big data, avaluació de biomarcadors, fusió de dades multimodal i multisensorial.
  • Electroencefalografia (EEG) i neuroimatge: disseny de protocols, assaigs experimentals i clínics, descobriment de biomarcadors, anàlisi de dades en temps real i fora de línia, visualització i reporting.
  • Interfícies cervell-ordinador en pacients i subjectes sans.
  • Desenvolupament de programari: sistemes d’extrem a extrem, capa d’aplicació, gestió i anàlisi de dades basades en núvol, programari com a servei (SaaS).

 

Contacte

Av. Tibidabo 47 bis

Persona de contacte:

Aureli Soria-Frisch
932540366