skip to Main Content

SPASCAT

NewSpace

Informació

SPASCAT és el facilitador del NewSpace: amb la seva àmplia experiència en el sector aeroespacial europeu, ofereixen solucions de suport als agents governamentals i als principals actors de la indústria, per a ajudar-los a millorar la seva eficiència operativa i a prendre decisions informades basades en dades científiques.

A SPASCAT, estan compromesos a oferir solucions tecnològiques de primer nivell que estiguin personalitzades segons les necessitats específiques dels seus clients, permetent-los aconseguir els objectius de manera ràpida i efectiva.

Activitats

A SPASCAT es dediquen al disseny, desenvolupament i comercialització de solucions tecnològiques per al sector industrial, sobretot el de l’economia blava, l’agroramader, i el de l’energia. A través de l’anàlisi de dades recollides de fonts d’observació de la Terra (EO) i utilitzant l’algorísmia d’intel·ligència artificial i mineria de dades, ofereixen solucions personalitzades per a les necessitats específiques de cada client.

La seva metodologia Àgil (eficient i iterativa) els permet oferir solucions en temps rècord, aportant valor afegit als nostres clients i millorant la seva eficiència operativa.

Contacte

C/ Figueres, 26, el Masnou, 08320

Persona de contacte:

Roger Huerta i Lluch
646722120