skip to Main Content

Sparsity

IoT

Informació

Sparsity és l’spin-off del grup DAMA de la Universitat Politècnica de Catalunya especialitzada en l’anàlisi i la gestió del Big Data que té una llarga trajectòria de col·laboració amb empreses com ara IBM, Oracle, CA Technologies i ha participat en nombrosos projectes de I+D de la UE.

Activitats

Un dels nostres projectes principals, CIGO!, ha estat desenvolupat i provat en el marc de frontierCities (projecte FP7). CIGO és una plataforma de mobilitat intel·ligent que permet integrar dades de mobilitat de qualsevol tipus (pol·lució, densitat de trànsit, hores puntes, índex de criminalitat…), analitzar-les i enviar polítiques de mobilitat optimitzades al dispositiu mòbil de l’usuari final en temps real. Aquesta tecnologia forma sinèrgies clares dispositius dins els marc de l’IoT i actualment estem treballant amb l’AMTU per realitzar l’enquesta de mobilitat de Terrassa emprant CIGO i un sistema de beacons.

Sparksee, la nostra base de dades en graf pot ser utilitzada en entorns IoT per facilitar la comprensió de la quantitat de dades generades per aquests dispositius.

Contacte

C/ Jordi Girona 1-3 UPC Campus Nord, Edifici C6 08034 - Barcelona
934 017 496

Persona de contacte:

Josep Lluís Larriba
934 017 496