skip to Main Content

Smart Care Technology

IoT

Informació

Empresa proveïdora de serveis en el sector salut i energètic, amb desenvolupament propi de dispositius intel·ligents, plataforma i sistema d’anàlisis.

Activitats

– L’activitat de l’empresa engloba tota la cadena de valor de l’IoT. Som subministradors de serveis, disposem de la nostra plataforma de sensorització i explotem les dades obtingudes del Raw Data per generar informes i Machine Learning.
– Tot i que no és l’objectiu principal de l’empresa, hem desenvolupat un dispositiu smart propi que permet oferir els nostres serveis en el sector de la salut.
– Una de les nostres avantatges competitives és que disposem d’un tractament i gestió de dades amb altes mesures de seguretat. Totes les dades es troben xifrades, així com les comunicacions en els nostres servidors.
– Disposem d’una tecnologia pròpia de localització de la mobilitat tant indoor com outdoor, amb una utilització de la sensorització especialitzada en el facility i en la gestió de les ciutats.

Contacte

Almògavers Business Factory C/ Almògavers, 165 08018 Barcelona
625 272 724

Persona de contacte:

Licinio Alfaro Garrido
625 272 724

Casos d'èxit

Projecte CENSEO

Smart Care Technology

Motivació El context per tirar endavant aquest projecte va ser la necessitat de monitorar els edificis i els seus ocupants des d’un major nombre d’àmbits, per tal de poder fer…

IoT