skip to Main Content

SIARQ

IoT

Informació

SIARQ és una empresa dedicada al disseny i enginyeria de productes i solucions innovadores i sostenibles amb l’objectiu d’impulsar l’ús de les energies renovables i aportar solucions ecològiques a les ciutats intel·ligents i a l’arquitectura.

Activitats

SIARQ inicia el seu camí en el mercat de l’internet de les coses (IoT) com a suport i infraestructura urbana que possibilita la implementació dels dispositius de l’IoT en l’entorn urbà de manera compacta, sostenible i col·laborativa mitjançant els seus fanals/hubs fotovoltaics. Les Smary Cities representa l’evolució natural del mercat de SIARQ, esdevenint així un nou agent en l’ecosistema de l’IoT i la Smart City.

La proposta de valor de SIARQ, és oferir productes com els nostres fanals/hubs exteriors que es poden concebre com a infraestructures obertes sobre les quals desplegar tota la cadena de valor de l’IoT/Smart City. Permetent la instal·lació i aportant energia a qualsevol tipus de sensor, l’adaptació de tecnologies com GPRD, Sigfox o LoRAWAN són possibles i, també permetent l’adequació d’altres suports de connectivitat, i al mateix temps disposar dels avantatges de ser una infraestructura de generació  d’energia fotovoltaica a  les ciutats: estalvi energètic, impacte ambiental nul al llarg de la seva vida útil, bona acceptació per part de la ciutadania, etc.

Per altra banda, entenent que el mercat de l’IoT com un mercat emergent amb un potencial de innovació i disrupció molt elevat, SIARQ està desenvolupant un procés d’innovació per impulsar el desenvolupament dels seus productes i de l’ecosystema. En el seu rol de possibilitador d’una Smart City neta, ordenada i sostenible, s’hi afegeix un altre aspecte clau i estratègic per el desplegament del mercat de l’IoT a la ciutat: la participació.

SIARQ aporta un procés de Design Thinking on tot l’ecosistema de les Smart Cities pot explorar conjuntament oportunitats al voltant d’una visió compartida de la Smart City. Una Smart City neta, ordenada, sostenible i que aporti solucions reals a les necessitats de les persones.

Contacte

Av. Diagonal, 523 08022 - Barcelona
600623324

Persona de contacte:

Alessandro Caviasca
600623324