skip to Main Content

SEMIC

IoT
Ciberseguretat
IA

Informació

SEMIC és un partner global IT que dona servei a empreses i administració pública des de 1982. Amb gairebé 400 treballadors i 10 delegacions a Espanya i a Andorra, cobreixen un portfoli de productes, serveis i solucions que van dels sistemes empresarials als serveis gestionats.

Activitats

Com a partner global IT, cobreixen 5 grans àrees:

1. Proveïdor de tecnologia (Sistemes personals, Sistemes empresarials, Accessoris, Consumibles, Solucions Audiovisuals, Solucions per a Educació i per a Sanitat)

2. Serveis gestionats (Lloc de treball gestionat amb EasyWorkPlace, Impressió gestionada amb JustPrint!, i EffectivIT per als serveis d’infraestructura as a Service – Datacenter, Cloud, Workplace, Xarxes i Seguretat)

3.Serveis d’Infraestructura (Sistemes, Xarxes, Cloud, Seguretat)

4. Solucions de Negoci (SAP, Business Intelligence, Projectes web i eCommerce, Gestió documental, App’s mòbils, Intranet, Marketing online i App’s a mida)

5. Administració electrònica (Gestor d’expedients, Intranet municipal, Seu electrònica, Carpeta ciutadana, Audiovideo Actes, Catàleg integral de Serveis, Pla d’Acció Municipal, Portal de Transparència i Open Data, App municipal i Portal web).

Contacte

Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida, Edifici H1 - 2A, 25003, Lleida

Persona de contacte:

Departament de Marketing
973 261 811