skip to Main Content

Sede Blockchain

Blockchain
Ciberseguretat
IA

Informació

Sede Blockchain és una empresa líder en el desenvolupament tecnològic i innovador. Estan dedicats a ajudar els seus clients a navegar i prosperar en l’era de la tecnologia blockchain. Ambaixadors de la tecnologia blockchain, se situen en el centre de les solucions que ofereix aquesta tecnologia sent diferents, segurs i àgils. Adaptant-se a les necessitats dels seus clients. Estan desenvolupant un ecosistema tecnològic amb les eines necessàries i col·laborant amb projectes que comparteixin la seva  missió i valors. Centrats en el desenvolupament de l’ecosistema blockchain. Un món digital segur, àgil i senzill.

Activitats

  • Blockchain: Ofereixen assessorament estratègic i soluciones a mesura per a implementar blockchain en diverses indústries. La seva experiència abasta des de la definició d’estratègies fins el desenvolupament de contractes intel·ligents i la integració perfecta amb sistemes empresarials. Treballen en col·laboració amb els principals proveïdores de tecnologia com IBM per a garantir la implementació reeixida de soluciones innovadores i de confiança per als nostres clientes. Oferim serveis de Tokenización, custodi d’actius digitals, desenvolupament de NFT i market places així com exchanges i passarel·les de pagament amb criptomonedas.
  • Ciberseguretat: La seguretat es el nostre compromís central en SedeBlockhain. Oferim una gamma completa de serveis de ciberseguretat, des de l’avaluació i gestió de riscos fins a la implementació i el monitoratge continuo. El seu enfocamnet abasta la gestió d’identitats i accessos, la detecció i resposta a amenaces, així com la seguretat en el núvol. S’asseguren que els seus clients implementen solucions que protegeixin els seus actius digitals de manera eficaç i resilient.
  • Intel·ligència Artificial: Potencien la intel·ligència de les teves dades. S’especialitzen en el desenvolupament i implementació de soluciones d’intel·ligència artificial, abastant processament del llenguatge natural i anàlisi predictiu. Els seus serveis inclouen el disseny d’estratègies de IA, la selecció de tecnologies adequades i la integració perfecta amb sistemes empresarials existents. Treballen per a brindar soluciones de IA que transformen dades en insights accionables, augmentant l’eficiència i impulsant així la innovació i el creixement per als nostres clientes.

Contacte

Carrer de la Pau, 12

Persona de contacte: