skip to Main Content

Raona

IA

Informació

El futur de les empreses i la tecnologia canvien de manera accelerada i només els més ràpids triomfaran, és per això que a Raona fa més de 20 anys que s’avancen al futur per oferir solucions i serveis tecnològics en totes aquelles àrees corporatives que precisin les organitzacions, amb un únic objectiu, que gràcies a la tecnologia aconsegueixin que les empreses compleixin els seus objectius de futur.

Estan compromesos amb la vinculació de la tecnologia i les persones, en àmbits corporatius el seu Digital Workplace o intranet corporativa s’ha convertit en la solució més diferencial i premiada del sector. Gràcies als seus acceleradors únics assoleixen maximitzar l’experiència dels empleats i obtenir que la plataforma de comunicació interna de les empreses sigui el part fonamental en processos de digitalització. El Digital Workplace de Raona és més que una intranet és una experiència completa i és per això que parlen del: The Real Digital Workplace.

Amb essència internacional i hybrid-first des d’inici, disposen d’oficines a Espanya, Argentina, Andorra i Bogotà i més de 300 experts on la localització del projecte no és un problema.

Amb una metodologia tecnològica avalada per 20 anys d’experiència, son experts en serveis com: Powerplatform, Data, Custom Development, UX, Infraestructures i Cloud entre d’altres. A tots els seus serveis afegeixen una capa de consultoria que assegura el retorn de la inversió de cada projecte.

Una constant inquietud amb la innovació ens ha permès que la IA Generativa ja en fossin experts abans de la democratització de la tecnologia, i poden posicionar-se com practitioners. Disposen d’acceleradors propis i experts en cada una de les plataformes actuals de IA i consultors que asseguren l’adaptació i acompanyen les empreses en la implantació d’aquesta revolució tecnològica.

Activitats

Data Sciense, IA Generativa, Custom Development, Digital Workplace i Digital Adoption.

Contacte

Carrer de La Fontsanta, 46, 2n

Persona de contacte: