skip to Main Content

Nokia

IoT

Informació

Especialistes en xarxes IP, solucions al núvol i accés de banda ultra ampla. Inventen i proporcionen les xarxes innovadores del demà. El seu factor diferencial és la creació de plataformes que formaran la base del món ultra connectat per fer realitat tot el potencial empresarial i ciutadà.

Activitats

Disposen d’una solució dissenyada per tal que els proveïdors de serveis IoT/M2M puguin oferir capacitats de gestió de dispositius en implantacions sectorials, des de la indústria de l’automòbil amb telemetria del vehicle a l’assistència sanitària mòbil i el benestar, l’energia i la seguretat, el comerç minorista, la fabricació i aplicacions de Smart Cities.
Ofereixen una solució altament escalable que permet una gestió eficient i segura dels dispositius amb una gran varietat de protocols estàndard o a mida (+15000 verificats), amb un robust SDK per facilitar el desenvolupament d’aplicacions de segment.
Suporten tant entorns multi’industrials, horitzontals i solucions purament verticals (+700 M dispositius).

Contacte

c/ Numància, 4608029 - Barcelona
629 235 115

Persona de contacte:

Javier Ruiz
629 235 115

Casos d'èxit

Connected Car

Nokia

Motivació El 90% dels accidents de cotxe són causa d’errors humans, i gran part d’ells es podrien evitar si es disposèssin de sistemes d’assistència a la conducció mitjançant la connectivitat dels…

IoT