skip to Main Content

Moeenia

Ciberseguretat

Informació

‘Moenia’, que significa “muralla o fortificació” en llatí, pretén integrar el màxim nombre de serveis de ciberseguretat, afegint-hi protecció jurídica, en tres grans àmbits: prevenció, compliment legal i reacció. La conjunció d’aquests elements la diferencien d’altres entitats del sector i la fan més competitiva i transversal. Amb seu a Barcelona i Neuchâtel (Suïssa), ajudem a les empreses a protegir sistemes, actius i dades contra els principals riscos i vulnerabilitats.

Activitats

  • Prevenció: Ajuden a entitats i organitzacions a protegir els seus sistemes, actius i dades davant dels principals riscos i vulnerabilitats tecnològiques. Ofereixen un ampli ventall de serveis, des del punt de vista tècnic i legal: anàlisis de vulnerabilitats, auditories de seguretat, implantació de mesures de protecció dels actius, disseny de les polítiques corporatives més adequades, sensibilització mitjançant sessions formatives, entre d’altres.
  • Compliment legal: Estan compromesos amb el compliment normatiu dels nostres clients. Ofereixen solucions legals personalitzades, especialment en l’àmbit de la ciberseguretat i la protecció de dades personals (Anàlisi de Riscos, Avaluacions d’Impacte en la Privacitat, notificació d’incidències a les Autoritats, etc.), per tal de cobrir les necessitats específiques de cada organització.
  • Reacció: Garanteixen una ràpida resposta i recuperació en cas d’incidència, així com una defensa legal adequada en cas d’incidència, per tal de minimitzar-ne les conseqüències i danys.

Contacte

Calvet, 5 Office 1-2

Persona de contacte: