skip to Main Content

Level4

IoT
Drons
Ciberseguretat
IA
NewSpace

Informació

Consultora IT especialitzada en Infraestructura IT, Cloud, ciberseguretat, formacions, desenvolupament i integracions de software i transformació digital.

Activitats

Level4 és una empresa del sector IT fundada per consultors en el sector de les noves tecnologies, amb més de 10 anys d’experiència en el sector i de reconegut prestigi. L’empresa neix amb l’objectiu de donar un nivell superior de suport superior a departaments IT de mitjanes i grans empreses, així com d’empreses del sector IT que requereixen suport extern en tasques d’implantació o millora de la seva infraestructura IT.

Es al core del negoci de Level4 l’excel·lència en els treballs realitzats, la documentació i explicació al client de la consecució dels projectes, així com la finalització i correcta parametrització dels projectes portats a terme. L’equip multidisciplinari que forma Level4, integrat per enginyers i tècnics superiors, té com a valors fundacionals la bona gestió dels intangibles que aporten el valor de Level4:

  • Gestió del talent i capital humà de la organització, essent aquest el principal actiu i aposta de futur, per garantir el propòsit i bona reputació de la marca.
  • Comunicació, tant interna com amb els clients, per optimitzar tant les tasques internes com la satisfacció del client tenint-lo informat en tot moment.
  • Innovació, per apostat en tot moment per les últimes novetats tant tecnològiques com d’organització interna, per poder aportar en tot moment el millor know how als nostres clients.
  • Responsabilitat Social Corporativa (RSC) envers el nostre entorn humà i natural, col·laborant tant en les iniciatives culturals, esportives i educatives del nostre entorn, tancant acords de col·laboració amb diferents entitats i organitzacions, així com el respecte per l’entorn natural, adoptant mesures de respecte envers l’entorn tant en les nostres oficines, com exigència als nostres proveïdors i col·laboradors.
  • Responsabilitat envers els nostres mètodes productius i financers, buscant en tot moment l’equilibri entre la qualitat i la sostenibilitat.

Contacte

C/ Agustí Duran i Sanpere, 12, 25001,Lleida

Persona de contacte:

Jordi Guiu
973 980 344