skip to Main Content

INETUM Catalunya

IoT
Drons
Ciberseguretat
IA
NewSpace

Informació

El Grup Inetum és un grup líder en solucions tecnològiques que està format per més de 27.000 professionals i actualment té presència en 27 països. Al ser multi-especialista, disposa de solucions de negoci verticals per recolzar l’estratègia dels seus clients, alhora que ofereix serveis integrals que inclouen la transformació i disrupció, solucions digitals i eficiència TI.
Inetum treballa amb un model flexible, col·laboratiu i global amb valor empresarial tangible i sostenible. Disposa de solucions diversificades que van des de solucions Enterprise específiques per sectors, IPS propietari i innovació com a element clau per potenciar la proposta de valor als seus clients.

Activitats

Inetum és una empresa multi-sector. Desenvolupa solucions pròpies i integra productes dels principals fabricants, a més de treballar en tota mena de serveis tecnològics d’implementació i consultoria.
Com a complement de les solucions digitals, Inetum té capacitat de fabricació, i pot gestionar tot el cicle de producte des del seu disseny fins la seva posta en marxa i manteniment.
Dintre del grup, Inetum té una Business Line dedicada exclussivament a la Investigació i Innovació aplicada, la qual genera actius propis que després són utilitzades per la resta d’unitats de negoci i clients.

Contacte

C/ Fluvià 65, Parc Empresarial 22@ Edifici B, Planta 6, 08019, Barcelona

Persona de contacte:

Daniel López
629965376