skip to Main Content

INDRA

NewSpace

Informació

Indra és una de les principals companyies globals de tecnologia i consultoria i el soci tecnològic per a les operacions clau dels negocis dels seus clients a tot el món. És un proveïdor líder mundial de solucions pròpies en segments específics dels mercats de Transport i Defensa, i l’empresa líder en consultoria de transformació digital i Tecnologies de la Informació a Espanya i Llatinoamèrica a través de la seva filial Minsait. El seu model de negoci està basat en una oferta integral de productes propis, amb un enfocament end-to-end, d’alt valor i amb un elevat component d’innovació. En l’exercici 2021, Indra va tenir uns ingressos de 3.390 milions d’euros, més de 52.000 empleats, presencia local en 46 països i operacions comercials en més de 140 països.

Indra té una important presència a Catalunya amb més de 4.000 professionals distribuïts arreu del territori. És la primera empresa en ocupació TIC i genera ocupació d’alt valor (80%+ d’enginyers o titulats superiors) amb una estreta relació amb universitats i centres d’innovació catalans Entre els seus àmbits d’actuació a Catalunya destaquen espai, ciberseguretat, transformació digital de l’Administració, Transport i Trànsit (ticketing), gestió tributària, justícia o agricultura i medi rural.

Activitats

A més d’una destacada participació en sectors clau de la indústria espacial tradicional (Galileo, EGNOS, sistemes de vigilància espacial), Indra està incrementant la seva presència en diverses iniciatives de New Space. Per exemple, la iniciativa Startical desplegarà una constel·lació de més de 200 nanosatèl·lits per a donar serveis globals de vigilància i comunicacions al trànsit aeri. Així mateix, Indra és part de l’accionariat de Sateliot que té previst llançar un centenar de satèl·lits per a facilitar el desenvolupament d’IoT amb connectivitat 5G. Amb projectes com aquests, i amb la seva presència en programes espacials punters, Indra vol tenir un paper clau a l’ecosistema del New Space, actuant com a empresa tractora, incorporant startups, centres d’investigació i emprenedors a grans programes, amb l’ànim de facilitar la industrialització del sector.

En altres àmbits relacionats, SIA l’empresa de ciberseguretat del grup Indra treballa en àrees diverses com identitat digital, protecció de solucions cloud, ciberdefensa o serveis a administracions públiques.

Pel que fa a la IA, la seva filial Minsait integra productes propis d’IA en la seva oferta de transformació digital en sectors molt diversos de l’economia, com per exemple a les administracions públiques de Catalunya, on hi té un paper molt destacat.

Contacte

C/ Roc Boronat, 133, 08018, Barcelona
(+34) 93 463 00 00

Persona de contacte:

Joan Clua Lara