skip to Main Content

Grupo OESIA

Drons
Ciberseguretat
IA
NewSpace

Informació

Grup Oesia és una multinacional espanyola dedicada a l’enginyeria tecnològica i digital, que desenvolupa i implementa projectes en més de 40 països. Compta amb 3.200 professionals en 18 seus corporatives repartides entre Europa, Llatinoamèrica i Àsia.

Al llarg de gairebé 50 anys de trajectòria ha innovat en productes i serveis que beneficien a més de 2000 milions de persones de tot el món, amb el propòsit de crear un món millor, més eficient, segur i sostenible. En la seva aposta per la hiperespecializació, compta amb 5 marques, cadascuna experta en la seva àrea:

 • Oesía Networks, centrada en la transformació digital
 • Tecnobit- Grup Oesía, dedicada al disseny, desenvolupament, fabricació i manteniment de productes i solucions tecnològiques d’avantguarda en visió intel·ligent, simulació i comunicacions tàctiques i segures.
 • Cipherbit-Grup Oesía, primera marca espanyola especialment dedicada a la ciberseguretat i al desenvolupament de productes de comunicacions segures (xifra) certificats pel CCN i l’OTAN
 • UAV Navigation-Grup Oesía, especialista en sistemes de guiat, navegació i control per a vehicles aeris no tripulats
 • Inster-Grup Oesía, especialitzada en el desenvolupament de tecnologia per a les comunicacions satel·litàries terrestres, navals, aèries i espacials.

Grup Oesía té un fort focus en les tecnologies digitals, incloent-hi la IA, la IOT, la blockchain, la ciberseguretat i la computació en el núvol. També tenen una extensa experiència en l’externalització de processos empresarials, l’externalització de TU i els serveis compartits. En general, l’àmplia gamma de capacitats de Grup Oesía, la seva profunda experiència en tecnologies digitals i la seva presència global els converteixen en un fort soci per a les empreses que busquen impulsar la innovació i la transformació en els seus negocis.

Activitats

1. Internet de les coses (IoT) i 5G:

 • Desenvolupament d’Estratègies i Plans de Ruta per a IoT: Grup Oesía treballa amb els seus clients per a dissenyar estratègies i fulls de ruta específics per a la implementació de solucions de IoT en diverses indústries. Això inclou la identificació de casos d’ús rellevants i la planificació de la seva adopció.
 • Selecció de Plataformes IoT i Gestió de Dispositius: Proporcionen experiència en la selecció de plataformes de IoT adequades i la gestió eficient de dispositius connectats. Això garanteix una implementació fluida i segura.
 • Seguretat en IoT: Grup Oesía es preocupa per la seguretat dels dispositius i les xarxes IoT. Ofereixen solucions per a protegir la integritat de les dades i prevenir possibles vulnerabilitats.
 • 5G: Ajuden els clients a desenvolupar estratègies i fulls de ruta per a l’adopció de 5G. Això inclou la identificació de casos d’ús habilitats per a 5G i la col·laboració amb proveïdors líders en tecnologia 5G.

2. Blockchain:

 • Estratègies i Solucions Blockchain: Grup Oesía assessora als seus clients en la creació d’estratègies i la implementació de solucions basades en blockchain. Això abasta des de la selecció de plataformes blockchain fins al desenvolupament de contractes intel·ligents i la integració amb sistemes empresarials.

3. Ciberseguretat:

 • Serveis de Ciberseguretat Complets: Grup Oesía ofereix serveis integrals de ciberseguretat. Això inclou l’avaluació de riscos, la implementació de mesures de seguretat i la gestió contínua per a protegir els sistemes i dades dels clients.
  Gestió d’Identitat i Accés, Detecció i Resposta a Amenaces: Proporcionen solucions per a la gestió segura d’identitats i accessos, així com la detecció i resposta a amenaces cibernètiques. Això ajuda a mantenir la integritat i confidencialitat de la informació.
  Seguretat en el Núvol: Grup Oesía es preocupa per la seguretat en entorns de núvol. Ofereixen solucions per a protegir les dades i aplicacions allotjats en el núvol.

4. Intel·ligència Artificial (IA):

 • Desenvolupament i Implementació de Solucions de IA: Grup Oesía té experiència en el desenvolupament i implementació de solucions de IA en diverses indústries. Això inclou processament de llenguatge natural, visió per computadora i altres aplicacions avançades.
 • Col·laboració amb Proveïdors de Tecnologia: Aprofiten associacions amb proveïdors líders en tecnologia per a oferir solucions de IA efectives als seus clients.

Contacte

Carrer Diputació 279, Barcelona

Persona de contacte:

Edgar Martinez Vidal
616468580