skip to Main Content

Fundació i2CAT

IoT
Blockchain
Drons
Ciberseguretat
IA
NewSpace

Informació

La Fundació i2CAT és un centre de recerca tecnològic sense ànim de lucre que promou activitats d’R+D+i al voltant de les tecnologies digitals avançades i la seva arquitectura, aplicacions i serveis.

15 anys de recerca internacional defineixen la seva expertesa en els camps del 5G, IoT, VR i tecnologies immersives, ciberseguretat, blockchain, Open Big Data i intel·ligència artificial.

El centre col·labora amb empreses, administracions públiques, institucions acadèmiques i usuaris per tal d’aplicar aquest coneixement en la resolució de reptes socials i empresarials.

Activitats

La Fundació i2CAT ocupa una posició destacada en l’ecosistema de recerca i desenvolupament de tecnologies IoT i 5G a escala local i internacional.

Les àrees de recerca Mobile Wireless Internet, Software Networks i Recursive InterNetwork Architecture (RINA) innoven en protocols, serveis, infraestructura i connexions inalambriques per connectar els milers de milions de dispositius que s’esperen en un futur dominat per la Internet de les Coses.

Contacte

Gran Capità 2-4 Edifici Nexus I, 2ª planta 08034
935 532 510

Persona de contacte:

Rosa Paradell
935 532 510