skip to Main Content

FAMA Systems

IoT
Blockchain
Ciberseguretat
IA

Informació

Plataforma tecnològica per a la gestió integral d’actius i infraestructures, orientada a l’optimització de les empreses i les administracions públiques.

Primera solució espanyola de programari CAFM (Computer Aided Facility Management) i IWMS (Integrated Workplace Management System), al servei del Facility Management i els Facility Services, en constant evolució per adaptar-se a les noves demandes del mercat (Smart building, Gestió d’espais de treball segurs, Sostenibilitat, PRL, CAE, Smart city).

Aspectes com una oferta tecnològica completa i de qualitat, gran experiència, solidesa i know-how, després de més de 25 anys al mercat, i un alt grau d’innovació i compromís amb els nostres clients, ens han convertit en l’aliat tecnològic d’importants organitzacions i organismes públics.

Al març de 2021, Fama Systems s’integra a la tecnològica Cuatroochenta, una empresa referent en el disseny, desenvolupament i implantació de solucions cloud i de ciberseguretat orientades a millorar el rendiment i els resultats de les organitzacions.

Fruit de l’operació, Fama Systems passa a ser la unitat de producte FAMA dins del grup Cuatroochenta, posicionant Cuatroochenta com a líder en programari per al sector facility management & services, així com per a la gestió integral d’actius i infraestructures en sumar forces amb les aplicacions de CheckingPlan, orientades als facility services.

Així mateix, gràcies a la integració de nous recursos, capacitats i talent, FAMA evoluciona per oferir solucions tecnològiques molt més potents i globals, reforçant la competitivitat i incrementant la proposta de valor.

Activitats

FAMA AFM | Resposta integral a les necessitats de Facility Management & Services de les organitzacions.

FAMA SOStenible | Automatització i gestió centralitzada i integrada dels diferents aspectes relatius a l’àmbit de la sostenibilitat.

FAMA PRL | Gestió de manera centralitzada i integrada de la Coordinació d’Activitats Empresarials (CAE) i d’altres aspectes de Prevenció de Riscos Laborals (PRL).

FAMA SMARTCITY | Solucions orientades a les administracions públiques locals per a la completa gestió dels actius públics.

Contacte

C/ BALMES, 89, pl. 4

Persona de contacte:

David Diaz
687 525 738