skip to Main Content

ESCUDA SGSI, S.L.

IoT
Ciberseguretat

Informació

A ESCUDA ofereixen serveis professionals de Ciberseguretat, GRC (Govern, Risc, Compliment), Seguretat Informàtica, Consultoria i Suport TIC per a empreses.
Posen a la teva disposició el seu coneixement en tecnologies de la informació i un catàleg global de serveis TIC per guiar la teva empresa en la seva Evolució Digital Segura.

Proporcionen el suport i l’acompanyament perquè puguis desenvolupar tot el potencial del teu negoci. També pots demanar informació sobre els seus serveis especialitzats de Manteniment Informàtic, Assessoria i Consultoria en TU, Migració al Cloud i Comercialització d’equips informàtics.

Realitzen suport al client final en configuració i ús de les eines informàtiques.

Activitats

ESCUDA ha dissenyat una solució de protecció global completa. Ciberseguretat per a la teva empresa i els teus empleats que inclou tots els factors que han d’intervenir per a poder disposar d’un entorn segur enfront de les amenaces que ens envolten. La solució inclou:

  • Funcionalitats de detecció i protecció contra Antimalware, Antipsyware.
  • Protecció del correu electrònic: inclou eines d’anàlisis i protecció com:
    o Antispam, amb filtre de correu no desitjat, llistes negres i manteniment.
    o Antiphishing, amb detecció de correus amb enllaços fraudulents i/o malware comprometedor.
  • Gestió de continguts: Control de l’accés a internet i la navegació a través d’eines de control del contingut.
  • Configuració inicial i actualitzacions de seguretat: es disposa d’una configuració inicial per al seu correcte ús, amb les respectives actualitzacions de signatures de malware i altres dades per a detecció d’amenaces a més de les actualitzacions de programari de seguretat periòdiques requerides.
  • Sessions formatives i de conscienciació: creen per a la teva empresa contingut formatiu personalitzat perquè els teus empleats disposin de recursos que els ajudin a identificar de manera primerenca les possibles amenaces a les quals s’hagin d’enfrontar.

Contacte

C/ Gaspar Fabregas i Roses, 88-90, 08950, Esplugues de Llobregat

Persona de contacte:

Zulima Moncada
931931848