skip to Main Content

Entelgy Innotec Security

Ciberseguretat

Informació

InnoTec és una empresa internacional, que pertany al Grup Entelgy i especialitzada en ciberseguretat, ciberintel·ligència, gestió i prevenció de riscos.
Presents al mercat des de l’any 2002, compten amb més de 500 professionals altament qualificats i un Centre Avançat d’Operacions de Seguretat (SmartSOC) dels més desenvolupats del sector.
La seva experiència i dedicació està avalada per més de 250 clients, entre els quals hi ha el 80% de les principals empreses i organismes públics.

Activitats

 • SmartSOC
  Centre avançat d’operacions de seguretat Cybersecurity Intelligence. El seu equip multidisciplinar, a través de la tecnologia més avançada, ofereix els millors serveis i solucions per protegir la seva organització de les ciberamenaces.
 • Security Monitoring & Incident Response / Entelgy CSIRT
  Dissenyen i despleguen solucions de monitorització de seguretat (SIEM/BigData), serveis gestionats i de resposta a incidents a través del nostre Entelgy CSIRT. Proporcionen consultoria i suport per al desenvolupament d’un Equip de Resposta a Incidents (CERT/CSIRT), presencial o remot.
 • Red Team
  Pensant com l’enemic. Amb el seu equip altament qualificat, comproven i avaluen tots els riscos d’intrusió, físics i digitals, que poden afectar les organitzacions, simulant intrusions reals i controlades.
 • Advanced Penetration Testing & Vulnerability Management
  Detecten i gestionen de manera integral les vulnerabilitats. El seu equip de professionals duu a terme proves específiques de hacking ètic sobre aplicacions web i client servidor, apps mòbils, xarxes, infraestructures i sistemes. També fan anàlisis específiques de codi font, enginyeria social i DDoS, juntament amb proves avançades d’intrusió en la modalitat de Red Team combinant escenaris i vectors d’atac.
 • Compliance & Risk Management
  Avaluen el compliment i l’adequació a les normatives, estàndards i millors pràctiques de seguretat: gestió de la seguretat (ISO 27001), continuïtat de negoci (ISO 22301), privadesa de dades, PCI-DSS, entre d’altres.

Contacte

Av. del Carrilet, 3, Edifici D, 08902, L'Hospitalet de Llobregat

Persona de contacte:

Mingo Olmos
934 87 59 25