skip to Main Content

Dassault Systèmes

Drons
NewSpace

Informació

Dassault Systèmes ofereix a les empreses i a les persones universos virtuals per imaginar innovacions sostenibles capaces d’harmonitzar el producte, la natura i la vida.

Activitats

Dassault Systemes ha estat el catalitzador i facilitador de les transformacions industrials més grans del món. Cada dècada, han ajudat els fabricants a canviar la manera com es dissenyen i fabriquen els productes, i a repensar tots els seus mètodes de desenvolupament i producció. Tenen la profunda creença que el món virtual amplia i millora el món real. I aconseguir un futur més sostenible només és possible aprofitant els mons virtuals.

DRONS: El mercat de la mobilitat aèria està canviant. El que abans era un somni llunyà s’està convertint ràpidament en una realitat: els vehicles elèctrics d’enlairament i aterratge verticals (VTOL), drons d’energia solar i altres innovacions arriben al mercat ara o s’apropen cada cop més a la viabilitat.

Per a startups i equips de R+D, mai hi ha hagut un millor moment per unir-se a la cursa per oferir solucions més sostenibles i innovadores. Però queden reptes considerables. Es poden necessitar moltes iteracions per integrar sistemes mecànics i elèctrics, i després validar dissenys a través de disciplines d’enginyeria. Cal fer simulacions i anàlisis. Arribar a l’etapa de compliment i certificació pot ser costós i requereix molt de temps, especialment per als dissenys nous.

NEW SPACE: Els inicis de l’era de l’espai emprenedor ha començat des de fa uns quants anys. Ara s’està expandint més ràpidament que mai i la indústria espacial ja no és competència exclusiva de les agències governamentals. La indústria espacial comercial impulsada per organitzacions privades està fent grans salts en el turisme espacial, l’exploració i la tecnologia de satèl·lits. Les start-ups i les petites i mitjanes empreses (pimes) estan alterant el sector i captant la imaginació dels inversors. La innovació ràpida és essencial per estar al dia amb la demanda del mercat, i és imprescindible fer-ho bé la primera vegada.

La solució al núvol de Dassault Systèmes és robusta i escalable dissenyada per ajudar les startups i els equips d’R+D a desenvolupar noves experiències de mobilitat i espacials. Ofereix continuïtat digital i execució controlada als equips de disseny que porten la mobilitat i l’aviació a noves altures.

Les solucions al núvol de Dassault Systèmes ofereixen:

• Escalabilitat per donar suport a un negoci en creixement.
• Continuïtat entre dades de disseny i dades de simulació. Sense reelaboració. Sense perdre temps ni materials.
• Fluxos de treball integrats a través de fluxos de valor i les millors eines de disseny i simulació de la seva classe.
• Facilitat d’ús i tranquil·litat. La col·laboració multidisciplinària a la plataforma és senzilla i segura.
• Accés a les millors solucions de desenvolupament de productes, formació, oportunitats de màrqueting conjunt i un programa d’incorporació a mida

Fes un cop d’ull al vídeo.

Contacte

Passeig Joan de Borbó, 97-101, Edifici Ocean

Persona de contacte: