skip to Main Content

Centervol FBO

Drons

Informació

Companyia integral de serveis aeronàutics amb més de 20 anys d’experiència. Disposen d’una excepcional cartera de serveis amb instal·lacions pròpies, a peu de pista a l’Aeroport Internacional Girona – Costa Brava, a menys d’una hora de Barcelona i molt a prop de la frontera amb França. Disposen de 2000 m2 de superfície localitzades a l’interior del recinte aeroportuari, on s’allotgen els diferents serveis de què disposa la Companyia des de l’any 1991.

Per oferir la màxima garantia i qualitat de servei als seus clients, han renovat les instal·lacions recentment, incloent dins del complex totes les comoditats necessàries per dur a terme el dia a dia de la manera més òptima: recepció, sala de reunions, despatxos, sala d’operacions, sala de brífing i plans de vol, dues aules amb capacitat per a 60 persones, cuina, menjadors, vestuaris amb dutxes, zones d’oci i descans interiors i exteriors, jardins i aparcament gratuït.

Entre aquestes instal·lacions destaquen: zones de hangaratge i manteniment d’aeronaus EASA Part 145, on compten amb tots els mitjans tècnics necessaris per a l’execució de reparacions i manteniment d’aeronaus, serveis de handling i càrrec en àmplies i modernes instal·lacions on pilots i clients trobaran el màxim confort.

L’ empresa s’ha endinsat en el món dels RPAS amb l’objectiu de mantenir-se al capdavant del món aeronàutic i els canvis que aquestes eines generaran al sector. Crear sinergies amb altres empreses i entitats és un dels nostres objectius, per a aconseguir un objectiu comú, la correcta implementació dels drons dins el sector aeronàutic. Creiem que hem de ser les empreses qui hem d’ajudar a les entitats gestores dels governs a implementar aquestes noves tecnologies que aporten grans beneficis.

·

Contacte

Carretera Aeroport, S/N, 17185 Vilobí d'Onyar, Girona (Dins l’aeroport de Girona)
972 474 644

Persona de contacte: