skip to Main Content

Capgemini

Ciberseguretat
IA

Informació

Capgemini  acompanya les empreses per transformar i gestionar el seu negoci aprofitant el poder de la tecnologia. El Grup es guia cada dia pel seu propòsit d’alliberar l’energia humana a través de la tecnologia per construir un futur inclusiu i sostenible. És una organització responsable i diversa que compta amb més de 340.000 professionals en més de 50 països. Amb una sòlida trajectòria de 55 anys i el seu gran coneixement sectorial, Capgemini és reconeguda pels seus clients per la capacitat de resposta a les necessitats del seu negoci, des de l’estratègia i el disseny fins a la gestió d’operacions, tot això impulsat per la innovació en àrees com el Cloud, les dades, la IA, la connectivitat, el programari i les plataformes i entorns digitals. En 2021, el Grup va registrar uns ingressos globals de 18.000 milions d’euros.

Activitats

Les iniciatives de transformació depenen d’una seguretat sòlida. Capgemini explora les oportunitats de l’era digital, al mateix temps que protegeix els teus actius, impulsa la innovació i compleix amb les regulacions, sense demores, interrupcions ni despeses extra.

La seva oferta de serveis de ciberseguretat inclou comptar amb tot el talent dels seus professionals a tot el món i la xarxa global de Centres d’Operacions de Seguretat. Amb això i les seves capacitats end-to-end, poden guiar de manera segura a través de cada fase de la transformació digital dels seus clients i ajudar-los a millorar la seva estratègia de seguretat, ja sigui que estigui llançant un producte, adoptant noves capacitats de TU, com a dispositius IOT, començant una nova divisió, o expansió a través de l’adquisició.

Contacte

Avda. Diagonal, 199, 08015, Barcelona

Persona de contacte:

Marc Realp
932723220