skip to Main Content

Cactus

IoT

Informació

Cactus es una consultoria d’enginyeria multidisciplinària amb gran experiència en desenvolupament de hardware i de software, especialitzada en solucions electròniques end-to-end per al mercat d’IoT en qualsevol de les seves verticals: Healthcare, Energia, Agricultura, Finances, Indústria 4.0, Retail, Domòtica, Transport i Logística.

Compta amb més de 15 anys d’experiència desenvolupant tecnologia eficient al voltant de les necessitats dels seus clients, emprant una metodologia de treball àgil d’entregues continues. Amb una dilatada experiència amb connectivitat (WLAN, BLE, LoRA, 5G, …), gestió d’energia (ultra low power), intel·ligència artificial (edge machine learning), sensroística (temperatura, pressió, humitat, AGM, gas, CMOS), desenvolupant d’arquitectures cloud segures i distribuïdes i desenvolupament web i d’app’s.

L’eficiència és la seva passió, ja sigui desenvolupant hardware, infraestructures cloud o apps, sempre dissenyant la solució que requereix menys recursos, estalviant energia, diners als seus clients i aportant així la seva contribució a un món més sostenible.

Activitats

– Validació tècnica d’una idea de negoci: User Journey, Design Thinking, Concept Design.
– MVP: Design, Prototipe.
– Development: Continuous Delivery, Integration, Scalable designing.
– Mass Production: Maintenance, Testing & QA.

Com ho fan?
– Disseny i implementació de sistemes embedded a mida: Disseny HW a tots els nivells i sistema operatiu a mida.
– Disseny i implementació d’infraestructures cloud amb totes les seves funcionalitats: històric de dades, Intel·ligència Artificial (ML), temps real, integració API de tercers
– Disseny i implementació de front ends (tant web com app) a mida

Contacte

c/ Sant Joan de la Salle, 42, 08022 Barcelona

Persona de contacte:

Israel Blanco
+34 667735767