skip to Main Content

Atlantis IT

IoT
NewSpace

Informació

A Atlantis IT ajuden les persones a prendre decisions a partir de les dades obtingudes aplicant solucions basades en tecnologies digitals avançades com la Internet de les coses (IoT), la computació al núvol, web, apps, geolocalització GNSS, Machine Learning, etc.

El seu propòsit és ser referents en solucions tecnològiques per generar un impacte positiu en la societat, desenvolupant serveis i solucions en tecnologies digitals avançades dʼIoT i geolocalització. Per això, creen solucions fiables, de qualitat amb alt valor, sent socialment responsables i oferint proximitat i tracte personalitzat al client.

Activitats

Especialistes en el desenvolupament de solucions basades en tecnologies digitals avançades aplicades a diferents sectors i mercats.

Ofereixen serveis a empreses i a particulars, que donen resposta a multitud de necessitats.

  • Empreses: solucions de gestió eficient i control de recursos mòbils (vehicles, maquinària, mercaderies, persones, etc.) per ajudar a les empreses, a millorar la seva competitivitat i/o la seva Transformació Digital en els sectors de Food service, seguretat, serveis tècnics, maquinària o facilities.
  • Particulars: solucions per a usuaris de vehicles privats que cerquen seguretat i millorar la seva experiència d’usuari.

Silver Care: solucions per acompanyar/assistir a les persones per a proporcionar-les més autonomia:  domòtica assistencial i teleassistència mòbil.

Contacte

Carrer de Casp 118, 2n 1a, 08013 Barcelona
934 960 869

Persona de contacte:

Ricard Soler i Kopp
934 960 869