skip to Main Content

Ataraxia

Ciberseguretat

Informació

Ataraxia Security és una consultora especialitzada en processos i protocols de defensa cibernètica i investigació digital. Fomentem la recerca i el desenvolupament rigorós per descobrir i identificar noves amenaces en el ciberespai i definim estratègies innovadores per afrontar-les. El nostre objectiu és garantir la seguretat digital i la resiliència en les PIMES i contribuir a la difusió de la cultura de la ciberseguretat a les organitzacions.

Activitats

– Sistemes i Protocols de Defensa Cibernètica. Dissenyem mecanismes de defensa cibernètica per a persones i organitzacions d’acord amb els marcs internacionals (ENISA, ENS, NIST…)

– Recerca i Desenvolupament en amenaces cibernètiques. Fem recerca acadèmica per identificar noves amenaces cibernètiques i per desenvolupar noves estratègies de mitigació i erradicació d’aquestes amenaces.

– Cultura de defensa cibernètica.Treballem en la difusió de la cultura de defensa cibernètica en les organitzacions.

– Tecnologies per a la Investigació Digital. Investiguem i analitzem evidències digitals relacionades amb qualsevol incident.

– Tecnologies per al Compliment Normatiu. Desenvolupem tecnologia per a fer el compliment normatiu més senzill i efectiu.

Contacte

Pastora Martos 39

Persona de contacte: