skip to Main Content

Arca.

IoT

Informació

Arca és una enginyeria, desenvolupadora i integradora de solucions tecnològiques dedicada a la gestió integral de xarxes de telecomunicacions i a la innovació en les operacions de negoci amb focus en la connectivitat, automatització i optimització de processos.

Activitats

Arca. disposa d’experiència contrastada en tota la cadena de valor IoT, desenvolupant solucions ad-hoc principalment pels sectors telco, utilities, renovables, gestió de residus i Industria 4.0.

La nostra proposta és dual, proveïm serveis de xarxa (dirigits a dissenyar, desplegar, optimitzar, mantenir xarxes multi-tecnologia) i de negoci (innovació en les operacions a través de la transformació digital i l’adopció de noves solucions tecnològiques).

Som agnòstics pel que fa a proveïdors o tecnologies, valorant i prioritzant la idoneïtat segons el repte proposat. Aquest enfocament ens a permet crear un ampli ecosistema de col·laboradors (proveïdors d’equips, solucions, operadors) amb qui cocreem solucions conjuntament amb els clients.

Contacte

Parc Empresarial Sant Joan, Plaça de Xavier Cugat, 2 (Bloc Nord B), 08174 Sant Cugat
667 903 469

Persona de contacte:

Raul Iglesias
667 903 469