skip to Main Content

Anglatecnic

Blockchain
IA

Informació

Anglatecnic s’especialitza en l’enginyeria i desenvolupament de sistemes de programari pels sectors Broadcast (emisores de televisió i el seu sector) i Tecnologia de la Informació. La seva principal línia de productes per Broadcast inclou les suites FingerText i FingerCloud, que són solucions modulars d’accessibilitat i dades per a la producció, gestió, playout i transmissió/publicació de serveis d’accessibilitats, com ara subtítols, audiodescripció, llengua de signes i altres serveis de dades DVB, com ara teletext, EPG, Present&Following, HbbTV, Strem Events, adquisició de dades, anàlisi i addressable TV.

Una altra línia important en el sector Broadcast és Nube, la seva plataforma de lliurament de material de TV basada a la núvol que permet als productors externs enviar tot el contingut audiovisual i els metadades necessaris als Broadcasters. A més, Anglatècnic ofereix solucions personalitzades eficients, que van des de sistemes web dinàmics basats en contingut dinàmics fins a sistemes d’alta fiabilitat, com ara solucions d’entreteniment per a hospitals.

Activitats

Utilització de la IA en les seves aplicacions de gestió de flux de producció i lliurament (workflow el més automàtic possible amb aprenentatge).

Contacte

C./ Pintor Ribalta 13 local 3

Persona de contacte:

Enric Torres Feixas
934488095