skip to Main Content

AIS – Aplicaciones de Inteligencia Artificial, S.A.

IA

Informació

AIS – Aplicacions d’Intel·ligència Artificial, S. A. és una empresa de consultoria estratègica, financera i tecnològica amb operacions a nivell internacional. L’especialitat d’ASIS és generar valor a partir de les dades mitjançant tècniques d’intel·ligència artificial, intel·ligència de negoci i la tecnologia perquè els clients aconsegueixin els seus objectius. Per a això, es recolza en la creació de sistemes de suport a la presa de decisions basats en la modelització estadística per a la previsió i matemàtica per a l’optimització, així com en l’ús de tècniques Big Data i Machine Learning.

AIS, amb seu central i Barcelona i oficines a Buenos Aires, Mèxic D.F., Santiago de Xile, Bogotà i Lisboa, treballa en més de 20 països a tot el món.

Activitats

L’activitat de AIS es vertebra en diversos sectors. D’una banda, la gestió integral del risc de crèdit, abastant des de la confecció a mesura de scorings i ratings fins a la implementació de models integrals de risc o projectes complets de Basilea III, passant també pel desenvolupament de sistemes d’ajuda a la decisió per als departaments de recobrament, que s’ocupen de la recuperació d’impagats.

D’altra banda, AIS és especialista en màrqueting analytics, aportant els models més fiables i avançats perquè els clients aconsegueixin el major impacte comercial. Gairebé totes les seves solucions dirigides als professionals del màrqueting tenen una base comuna, les tipologies “Habits”, de les quals són els creadors.

AIS també treballa amb els departaments de planificació, logística i distribució en matèria d’optimització de la producció i previsió de la demanda, en sector manufacturer, com pot ser el sector del cartó, del paper o l’agroalimentari.

Contacte

C/ Muntaner, 262, 08021, Barcelona

Persona de contacte:

Lluïsa Parés
934143534