skip to Main Content

Accenture

IoT

Informació

Accenture és una empresa líder en serveis professionals a nivell mundial que ofereix una àmplia gamma de serveis i solucions en estratègia, consultoria, digital, tecnologia i operacions. Amb més de 624.000 empleats que serveixen clients en més de 120 països, Accenture és una de les empreses de consultoria més grans i diversificades del món.

Les àrees de competència d’Accenture inclouen la transformació digital, la innovació, l’estratègia i la consultoria, els serveis de tecnologia i les operacions. Són coneguts per la seva experiència en una gran varietat d’indústries, com ara la sanitat, els serveis financers, l’energia, el comerç minorista i les telecomunicacions.

Pel que fa a les capacitats, Accenture té un fort focus en les tecnologies digitals, incloent-hi la IA, l’IoT, el blockchain, la ciberseguretat i la computació en el núvol. També tenen una extensa experiència en l’externalització de processos empresarials, l’externalització de TI i els serveis compartits.

La presència global d’Accenture és extensa, amb oficines i operacions a cada regió important del món. Tenen una forta presència a Amèrica del Nord, Europa, Àsia Pacífic i Amèrica Llatina, i serveixen clients en una ampla gamma d’indústries i sectors.

En general, l’àmplia gamma de capacitats d’Accenture, la seva profunda experiència en tecnologies digitals i la seva presència global els converteixen en un fort soci per a les empreses que busquen impulsar la innovació i la transformació en els seus negocis.

Activitats

IoT/5G:

– Desenvolupa estratègies i plans de ruta d’IoT per als clients, i implementa casos d’ús habilitats per IoT en diferents indústries.
– Proporciona expertesa en àrees com la selecció de plataformes d’IoT, la gestió de dispositius, l’anàlisi de dades i la seguretat.
– Aprofita les associacions amb els principals proveïdors de tecnologia IoT per ajudar els clients a implementar solucions d’IoT.
– Ajuda els clients a desenvolupar estratègies i plans de ruta de 5G, i a implementar casos d’ús habilitats per 5G.
– Aprofita les associacions amb els principals proveïdors de tecnologia 5G per ajudar els clients a implementar solucions de 5G.
– Proporciona expertesa en àrees com el disseny i l’optimització de xarxes, la seguretat i el desenvolupament d’aplicacions per a entorns 5G.

Blockchain:

– Ajuda els clients a desenvolupar estratègies blockchain i implementar solucions blockchain en diferents indústries.
– Proporciona expertesa en àrees com la selecció de plataformes blockchain, el desenvolupament de contractes intel·ligents i la integració amb sistemes empresarials.
– Aprofita les associacions amb els principals proveïdors de tecnologia blockchain per ajudar els clients a implementar solucions blockchain.

Ciberseguretat:

– Proporciona serveis de ciberseguretat complets, que inclouen estratègies i avaluació de riscos, implementació i gestió continuada.
– Ofereix una gamma de solucions de ciberseguretat, com la gestió d’identitat i accés, la detecció i resposta a amenaces i la seguretat en el núvol.
– Aprofita les associacions amb els principals proveïdors de tecnologia de ciberseguretat per ajudar els clients a implementar solucions de ciberseguretat.

IA:

– Proporciona expertesa en el desenvolupament i implementació de solucions d’IA en diferents indústries, incloent el processament del llenguatge natural, la visió per computador i l’anàlisi predictiva. Això inclou el desenvolupament d’estratègies d’IA, la selecció de tecnologies d’IA adequades i la integració de solucions d’IA amb els sistemes empresarials existents.

Contacte

Parque Empresarial Sant Joan, Plaça de Xavier Cugat, 2, Sant Cugat del Vallès
667 903 469

Persona de contacte: